Haberler

Milletvekili Çilez Merzifon OSB fidanlığında incelemelerde bulundu

Güncelleme:

AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, Merzifon Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Fidanlığı'nda incelemelerde bulundu.

AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, Merzifon Organize Sanayi Bölgesi ( Osb ) Fidanlığı'nda incelemelerde bulundu.

Milletvekili Çilez, incelemelerinin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katılımıyla 19 Mart'ta Merzifon OSB'de çalışan her bir işçi için bir fidanı toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Devletin sağladığı teşviklerle yatırımcıların rotasını çevirdiği Merzifon OSB'de işçilere de yönelik çalışmalar yaptıklarını aktaran Çilez, şunları kaydetti:

"Merzifon Organize Sanayi Bölgesi her geçen gün büyüyor, gelişiyor. Yaptığımız hamleler, projeler çok güzel gidiyor. Çevre hassasiyetimiz üst noktada. Organize Sanayi Bölgemizi ağaçlandırmak için Amasya Bölge Müdürlüğümüz ile istişarelerde bulunduk. Her bir işçimiz için bir fidan dikme istediğimizi ilettik. Yapılan planlama ve proje çalışmalarının ardından 19 Mart'ta Sayın Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank'ın katılımıyla 6 bin 484 işçimiz için 6 bin 484 fidanı toprakla buluşturduk. Allah hepimizi bir dikili ağacı olanlardan eylesin. Türkiye'nin, Amasya'nın, Merzifon'un daha çok büyümesi, daha çok gelişmesi, daha çok üretmesi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz."

Çilez, Anadolu'nun ortasından geçen, Ankara ve İstanbul yolunun kesiştiği noktada bulunan, lojistik ve ulaşım açısından avantajlı konumdaki Merzifon OSB'ye 112 Acil Yardım İstasyonu ve Atık Su Arıtma Tesisi kazandırılmasına yönelik çalışmaların da devam ettiğini kaydetti.

Milletvekili Çilez'e incelemelerinde AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Milletvekili Merzifon OSB Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

10 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Haluk Levent BM konuşmasında İsrail'e ne dedi? 10 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 10 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 10 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 10 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? TİKTOK yasaklanıyor mu? 2024 TİKTOK kapatılacak mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 9 Mayıs Perşembe 2024? Olympiakos Aston Villa maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Olympiakos A.Villa maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title