Haberler

MHP: 'Sınırötesi Operasyon İçin Geç Kalındı'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, TSK'nın, sınırötesi operasyon için 28 Kasım itibariyle yetkilendirildiğini açıklamasının ardından, MHP'den 'geç kalındı' tepkisi geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, TSK'nın, sınırötesi operasyon için 28 Kasım itibariyle yetkilendirildiğini açıklamasının ardından, MHP'den "geç kalındı" tepkisi geldi.

MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı ANKA'ya yaptığı açıklamada, TSK'ya verilen sınırötesi yetkisinin kapsamının ve süresinin henüz bilinmediğini belirtti. "Yetkinin detayı hakkında bilgimiz yok, ama şunu söylemek yanlış olmaz, Sınır ötesi operasyon için geç kalındı" diyen Paçacı, Türk halkının sınırötesi operasyon yapılması konusunda beklentiye girdiğini ve bu konuda hükümete ve TSK'ya büyük destek verdiğini anımsattı.

Paçacı, Türkiye'nin bu imkanı kaçırmaması ve teröristin tepesine binmesi gerektiğini belirterek, "Kış şartlarında bu yetki ne kadar kullanılabilir onu da bilemiyoruz tabi" dedi. (ANKA)

(MLT/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title