Haberler

MHP'li Vural: Başbakan Hazımsız Birisi, Kj Operatörü

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan'ın, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sözlerinin bir televizyon kanalındaki altyazıdan çıkarılması için talimat verdiğini belirterek, "Başbakan hazımsız birisidir.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan'ın, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sözlerinin bir televizyon kanalındaki altyazıdan çıkarılması için talimat verdiğini belirterek, "Başbakan hazımsız birisidir. Sanal hayalet avcılığı yapıyor. KJ operatörlüğü yapıyor. Alo Tayyip" dedi.

Vural, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi.

-"ADALET VE YARGI KAÇKINI"-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün İspanya Başbakanı'yla yaptığı basın toplantısına işaret eden Vural, "Başbakan'ın bu kadar ezik kalması, İspanya Başbakanı karşısında Türkiye Cumhuriyeti Başbakanının dik durmaması hukuk devletini savunamaması Türk milleti için utanç verici olmuştur. Oradaki bir yolsuzluk ile ilgili sorulan bir soruda İspanya Başbakanı'nın "elbette herkes gibi ifade verecektir' demesi karşısında Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı adalet ve yargı kaçkını olduğunu göstermesi gerçekten hepimiz için yüz karasıdır. Diplomatik bir skandaldır. İspanya Başbakanı kimmiş de bize hukuk dersi verecek. Kınıyorum İspanya Başbakanını. Başbakan'ın bu sorulara karşı cevaplarını dinlememesi hangi manaya geliyor acaba" dedi.

-TELEFON KAYITLARINI DİNLETTİ-

Urla'daki villa tartışmasına değinen Vural, "Ruhsatsız yapıya ruhsat ayarlıyorsun sen. Orada yapılan villalar kimin?" diye sordu.

Latif Topbaş ve Başbakan arasındaki telefon konuşmasını dinleten Vural, "Hani özel değildi. Alafranga tuvaletleri bile konuşuyor. Erdoğan'a göre 17 Aralık ve 25 Aralık hiç yaşanmamış. Paralel evrende cereyan etmiş. Kendisi de ak sütten çıkmış ak kaşık" diye konuştu.

-"PİSLİK HAVUZU"-

"TÜRGEV'e giden 100 milyon dolar kimin?" sorusunu yönelten Vural, şöyle devam etti:

"Ey Başbakan bu medya grubunun bazı işadamları tarafından satın alınması için Binali Yıldırım'a "toplantı yapın' talimatı verdin mi?

Bu havuz suyuyla değil rüşvet, kara para, yolsuzluk yoluyla edilen milyon dolarla taşmaktadır. Kirli havuz. Pislik havuzu.

Sana hodri meydan diyorum. Bu ruhsatsız villalar için İzmir Valisini aradın mı? Çevre ve Şehircilik Bakanını aradın mı?"

-"BAŞBAKAN TÜRKİYE'DE HUZUR İSTEMİYOR, KAN İSTİYOR"-

Başbakan'ın Türkiye'de huzur istemediğini iddia eden Vural, "Kavga istiyor. Kaos istiyor. Kutuplaşma istiyor. Kan istiyor, kan" dedi.

-SAVCILARA SESLENDİ-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözlerinin bir TV'deki alt yazıdan çıkarıldığını ifade eden Vural, "Müdahale ediliyor. Alt kayan yazı yok. Ey anlı şanlı Cumhuriyet savcıları neredesiniz?" diyerek şöyle devam etti:

"Genel Başkanımızın suçu Cumhurbaşkanına toplumda huzur meydana getirecek adımların atılması talebi.

14 Temmuz 2013 tarihinde yaptığımız grup toplantısıyla ilgili Başbakan rahatsız oluyor. Talimat veriyor. Genel Başkanımız diyor ki PKK adam kaçırmakta, haraç kesmektedir. Bunlardan rahatsız oluyor. PKK'ya söylediğimiz laflar Başbakan'ı rahatsız etmiş. Teröristbaşına söylediğimiz laflar Başbakan'ı rahatsız etmiş. PKK'ya karşı söylemlerimizden niye rahatsız oluyor ve bunun için sansür uyguluyor. Sen kimsin?

-"BAŞBAKAN HAZIMSIZ BİRİSİDİR"-

Yakında kameralara da nasıl kamera tutulacağını öğretir? Muhabirlere de öğretir.

Başbakan yalan söylemiştir. Alt yazıyla ilgili hakaretler yağdırıyor dediği husus, Cumhurbaşkanını huzursuzlar bitsin diye göreve çağırmasıdır, Başbakan hazımsız birisidir.

Genel Başkanımızın 4 Haziran 2013 tarihinde yaptığı açıklamaSen Başbakansın hakaret varsa hukuk nezdinde hakkını ararsın. Sen kim oluyorsun da savcı oluyorsun, hakim oluyorsun, medya mensubu oluyorsun. Medya maymununa dönmüş piyonlarına emirler yağdırarak bunları yapıyor."

-"ALO TAYYİP", "SANAL HAYALET AVCILIĞI", "KJ OPERATÖRÜ"-

Başbakan'ın kasetler üzerinden siyaset yaptığını iddia eden Vural, "Sen kimi kandırıyorsun, bu ufak aklınla" derken, "Alo Tayyip'e bir sor bakalım" dedi. Vural, şöyle devam etti:

"Biz durdurduk, diyor.

Sen kimsin bizim ahlakımıza dil uzatıyorsun. Kendi ahlakına bak. Rüşvet ve yolsuzluğu savunacak kadar mizandan ve izandan uzaklaşmışsın. Kendi ayıbını örtmek için sanal hayalet avcılığı yapıyor. Bunun sorumlusu sensin.

Boş zamanlarında Devlet Bahçeli'nin demeçlerinden televizyon kanallarında yer almaması için Alo Fatih hattının, boş zamanlarında Alo FatihBoş zamanlarında bunu yapıyor. KJ operatörlüğü yapıyor. Sansürcülük yapıyor. Boş zamanlarında anketlere takla attırıyor."

Bazı bakanlar hakkındaki fezlekelere işaret eden Vural, "Biz dört bakanın fezlekesini beklerken Genel Başkanımızın fezlekesi geldi. Tehdide bakın. 27 Haziran 2013'te hazırlanmış ve şimdi gönderiliyor, tehdit ediyorlar" derken savcılara da, "Bu milleti etnik kimliklere göre ayıranlar hakkında niye dava açmıyorsunuz. Birbirine düşman kılanlara, Recep Tayyip Erdoğanla niye açmıyorsunuz? Firavunlarla mücadeleye devam edeceğiz" diye konuştu.

Bir basın mensubunun, "Başbakan'ın bir muhabiri tavrını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Vural, "Yazıklar olsun" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Oktay Vural İspanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title