Haberler

Aydın'da Çocukların Seyyar Havuz Keyfi

Güncelleme:

Aydın'ın İncirliova ilçesinde etkili olan bunaltıcı sıcak nedeniyle Belediye, Cumhuriyet Meydanına çocuklar için seyyar havuz kurdurdu.

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde etkili olan bunaltıcı sıcak nedeniyle Belediye, Cumhuriyet Meydanı'na çocuklar için seyyar havuz kurdurdu. 1.30 metre derinliğindeki havuzda çocuklar hem yüzme öğrenirken hem de sıcaklarda serinleme imkanı buluyor.

Hava sıcaklığının 42 dereceye kadar çıktığı İncirliova'da Belediye, çocukları serinletmek hem de yüz tatilide yüzme öğrenmelerini sağlamak amacıyla seyyar havuz kurdurdu. İki aylığına kiralanan 9 metre genişliğinde 14 metre uzunluğundaki 130 ton su kapasiteli seyyar havuzda 60 öğrenci 4 yüzme kursu eğitmeniyle gruplar halinde yüzme öğreniyor.

Yaz sıcaklarından bunalan çocukların hem serinleyeceklerini hemde yüzme öğreneceklerini vurgulayan İncirliova Belediye Başkanı MHP'li Gürşat Kale, "İki aylık yaz spor okulu kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda seyyar yüzme havuzunu hizmete açtık. Tüm çocukların bu seyyar havuzdan istifade etmeleri ve görmeleri için havuzu bu meydana koyduk. Bu, büyüklere yüzme imkanı sunacak bir yüzme havuzu değil sadece çocukların yüzmesi için tasarlanmıştır. Yaz sıcaklarında denize gidemeyen çocuklar için bu havuz çok iyi bir fırsat olacak. Havuzumuzda, sürekli hijyenik bir ortamda, sağlık kontrolleri yapılarak çocukların yüzmeleri sağlanmaktadır. Bu meydanı seçmemizdeki amaçsa burada yapılanları vatandaşların bire bir görmelerini sağlamaktır. Şehir dışında Kültür Park'ta yapma imkanımızda vardı ama oraya ulaşım sorunu yaşanacaktı. Buraya ranatça gelip, gidilebileceği için tercihimizi Cumhuriyet Meydanı'ndan yana kullandık" dedi.

1.30 metre derinliğindeki seyyar havuz büyük ilgi görürken 4-12 yaş arasındaki çocuklar, aylık 100 lira vererek, havuzdan yararlanabiliyor. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İncirliova Aydın Politika Güncel Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 25 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 7 üniversiteye rektör atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 7 üniversiteye rektör atandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title