Haberler

Memorable Moment Deneyimi İle İstanbul'u Yeniden Keşfedeceksiniz

Güncelleme:

The Elysium İstanbul MGallery by Sofitel, bulundukları şehri yerli gibi gezmeyi seven misafirlerine özel hazırladığı Memorable Moments paketiyle İstanbul'un gizli kalmış hazinelerini rehberler eşliğinde gün yüzüne çıkarıyor.

İstanbul'un tarihi semti Beyoğlu'nda modern mimarisinin içerisine sakladığı eklektik tasarımları ile misafirlerini şaşırtan ve tüm kültürlerin buluştuğu Taksim meydanında konumlanan Fransız Accor Grubu'nun özel koleksiyon markası MGallery by Sofitel misafirlerine unutulmaz bir deneyim vaat ediyor.


Deneyimli rehberler eşliğinde İstanbul'un en tarihi bölgesinde yer alan Kapalıçarşı ve Mısır Çarşısı'ndaki zanaatkarların eserlerinin ve hikayelerinin keşfedildiği pakette, Türk mutfağının birbirinden lezzetli örnekleri de tadılıyor. Ulaşım dahil saat 10.00 ve 16.30 saatleri arasında geçirilen bu keyifli günün sonunda ise misafirler, rahatlatıcı masaj ve scrub terapisiyle The Elysium SPA'da günün yorgunluğunu üzerinden atıyor. " İstanbul'un en lüks otel koleksiyon markası" The Elysium İstanbul MGallery by Sofitel'le şehir yeniden keşfediliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Beyoğlu Taksim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title