Haberler

    Memet Ali Alabora: İstanbul'a gittiğim zaman büyük ihtimalle çok üzüleceğim

    Güncelleme:

    Memet Ali Alabora, Britanya'nın Galler bölgesinde yayınlanmaya başlayan Fflam adlı dizinin başrol oyuncularından biri. Filmde Türkiye'den siyasi nedenlerden ötürü ayrılmak zorunda kalan Deniz adlı bir karakteri canlandırıyor.

    Memet Ali Alabora, Britanya'nın Galler bölgesinde yayınlanmaya başlayan Fflam adlı dizinin başrol oyuncularından biri. Filmde Türkiye'den siyasi nedenlerden ötürü ayrılmak zorunda kalan Deniz adlı bir karakteri canlandırıyor. Oyuncu ve yönetmen Alabora, yeni dizisi Fflam, e-meyhane projesi, Galce ve Türkiye'den uzak olmaya dair Nevşin Mengü'nün sorularını yanıtladı.

    Kaynak: DailyMotion.com / Güncel

    Memet Ali Alabora Britanya Türkiye Galler Güncel Haberler

    500

    Yorumlar (13)

    ibs:

    ne kadar kanun varsa iptal edin, tüm cezaları af edin afrika kabileleri gibi yaşayalım bitsin

    2
    1
    yanıtYanıtla
    COŞKUN:

    Ne çabuk insanları hain ajan ilan ediyorsunuz ülke tarihinde bir çok sanatçı yazar çizer bu durumlara düşürülmüştür sonrasında iktidarlar değişince geri çağrılmışlardır gereksiz kayıp yıllar bunlar hadi eskiden daha kapalı bir hayat vardı önune gelene kominist kurtçü denip dışlanırdı bu devirde bunlar hala yapılıyorsa ard niyet vardır siz hiç hollandalı belçikalı isvceçli nin bu durumunu duydunuzmu kimin başına gelir rus iranlı suud turk vb totaliter rejimlerde olur bu işler yani

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Kemal:

    Iste sen okadar gerizekalisinki, arkayi önü ayirt edemiyorsun. O saydigin ülkelerde bu tür gezi sacmaliklari yada darbe girisimleri olsun, bak gör napiyo o taptigin batili bos ülkeler. Demokratik ülke diye asik oldugunuz o ülkelerden birinde yasiyorum. Hollanda''da, ve emin ol demokrasinin en diktatoriyal ülkesidir burasi. Bilip konusmak var ve cahil bir comar gibi konusmak var. Seninkisi iste o son dedigim evlat ;)

    yanıt8
    yanıt0
    focus:

    adam ajan belgesi mahkemesi var.

    yanıt0
    yanıt1
    COŞKUN:

    Memlekette mahkemelik olmayan kaldı mı

    yanıt1
    yanıt0
    erman genç:

    Siyasi nedenlerden dolayı değil Hain olduğu için yakalanacaktı kaçtı, , ! Üzülür gelirse tabi Cezaevine girecek gelirse Hain

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Kötüleyecektir:

    Dizi çekecekse gelir sağlamak için büyük ihtimalle ülkeyi kötüleyecektir. Kötüleyecekse para için vatanına ihanet etmiş olacak.

    1
    1
    yanıtYanıtla
    recep:

    O zaman gelme daha iyi neden şansını zorluyonki

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Doğrucu Davud:

    Ülkede muhalefet olmadan demokrasi olmaz düşünce özgürlüğü bir ülkenin bekası için olmazsa olmaz tek kriterdir. Düşünce teröre dönüşmemesi lazım bunu da kimse tasvip etmemeli. Fakat muhalefet yapan herkesi hainlikle suçlayıp sindirmek bu ülkenin temel kolonlarından birini kesmekle aynı anlama gelir. Sen hükümet olarak neyi neden yaptığını anlatamıyorsan ve atamaları liyakatsizleri doldurma pahasına sadece Biat kriterine bağlarsan sana inanmak isteyenlere de bir argüman bırakmamış olursun.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    bilal:

    istanbul a gelebilirsen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . vatan haini. . orada bile ülkemizi kötülüyorsun. . . . . . . . . nasıl bir zihniyetiniz var. . . .

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title