Haberler

Meclis'te 'Maskeli' Basın Toplantısı

Dha Ankara - Meclis'te 'maskeli' basın toplantısı CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ile CHP Bolu ve Düzce il teşkilatından üyeler, hava kirliliğine dikkat çekmek için TBMM'de maskeyle basın toplantısı düzenledi.

Dha Ankara - Meclis'te 'maskeli' basın toplantısı

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ile CHP Bolu ve Düzce il teşkilatından üyeler, hava kirliliğine dikkat çekmek için TBMM'de maskeyle basın toplantısı düzenledi.

CHP Bolu Milletvekili Özcan, Bolu ve Düzce'de yaşanan hava kirliliği hakkında Meclis'te düzenlediği basın toplantısında sosyal yardım adıyla yoksul vatandaşlara dağıtılan kömürün hava kirliliğine neden olduğunu savundu. Söz konusu hava kirliliğinin insan sağlığını tehdit ettiğini söyleyen Özcan, Düzce ve Bolu'da yaşayanların maskesiz sokağa çıkamayacaklarını ifade etti. Kendisiyle birlikte toplantıya katılan Bolu ve Düzce teşkilatlarından partililerin maske taktığı basın toplantısında CHP'li Özcan, şöyle konuştu Azami hava kirliliği değerinin 4 katı ile 14 katı arasında hava kirliliği yaşanıyor Düzce ve Bolu'da. 365 günün 297 gününde hava kirliliği değerlerinin olması gerekenin 4 katı ile 14 katı arasında değişiyor. Biz gençlerimizi sigara ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak çalışıyoruz. Şu anda Düzce'de sokağa çıkıp 1 saat yürüyen vatandaş günde 4 paket sigara için insan ile aynı zararı görür hale geldi. Artık Düzce'de kalp damar hastalıkları ile ilgili acil vakaların arttığını görüyoruz. Bilim insanları bu hava kirliliğin Düzce'deki ortalama hayatı kısalttığını söylüyor. Ey AKP, sana 1 Kasım'da Düzceliler yüzde 72 oranında oy verdi. 'Sen neden bu soruna kayıtsız kalıyorsun' sorusunu Düzce'de sorduk. Bir türlü cevabını alamadık

(FOTOĞRAFLI)

Haber Nursima KESKİN ANKARA, (DHA)

(Tür: Ankara)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Düzce Bolu Dha Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title