Haberler

Masal Vadisi Anaokulu Yüzücüleri Madalyasını Aldı

Güncelleme:

Gaziantep'te düzenlenen Ata Yüzme Yarışmasına Cesur Kulaçlar kategorisinde katılan Özel Masal Vadisi Anaokulu minik öğrencileri okulda düzenlenen törenle madalyalarını aldılar.

24-25 Ocak Atatürk'ün Gaziantep'e gelişinin 82. yılı münasebeti ile düzenlenen yüzme yarışmasına katılan Özel Masal Vadisi Anaokulu ara tatilin arkasından öğrencilerin ve velilerin katılımı ile madalyalarını aldılar.

Yüzme yarışmasına Cesur Kulaçlar alanında, Rana Kocaoğlugil, Leyla Ceylin Aydın, Yiğit Çelik, Ahmet Emir Uncu, Kamer Sürücü, Osman Said Polat, Fukan Çağrı Polat katıldılar. Yarışmaya girenlere Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından verilen katılım belgesi ve madalyalar öğrencilere verildi.

Özel Masal Vadisi Anaokulu Beden eğitimi öğretmeni Şila Sürer;"Okulumuzda yüzme önemli bir spor alanımız. Öğrencilerimize önce suyu sevdiriyoruz, Sonra çift kollukla yüzme, sonra tek kollukla yüzme sonra kolluksuz yüzme yaptırıyoruz. Yüzmeye geçen öğrencilerimizle stil çalışmaları yapıyoruz. Öğrencilerimizin katıldıkları Cesur Kulaçlar yarışmasında derecelendirme yoktur. Onun yerine üstün yetenekleri ve cesaretleri ödüllendirildi. Madalya alan öğrencilerimizin bu alt yapıları ile gelecekte yüzme alanında önemli başarılara imza atacaklarına inanıyorum." dedi.

Özel Masal Vadisi Anaokulu kurucu müdürü Mükrime Polat okullarında sosyal ve sportif faaliyetlere çok önem verdiklerini belirtti. Polat;"Yüzme alanında ülkemiz özelikle de Gaziantep çok yetersiz. Okulumuzda kendi havuzumuzda biz öğrencilerimize yüzme eğitimi veriyoruz. Küçük yaştaki bu çalışmalar hem sportif alanda iyi bir başlangıç hem de çocuklarımızın fiziksel ve ruhsal gelişiminde büyük öneme sahiptir. Öğrencilerimizi cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Gaziantep Aydın Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title