Haberler

Marmara Denizi'nde batan kargo gemisi için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Marmara Denizi'nde seyir halindeyken batan kargo gemisinin çalışanlarına ulaşmak için başlatılan arama kurtarma çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın uçakları da çalışmalara katılıyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Marmara Denizi'nde seyir halindeyken batan kargo gemisinin çalışanlarına ulaşmak için başlatılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın arama kurtarma çalışmalarına katılan uçaklarının görüntüsü paylaşan Yerlikaya, " Bu sabah Marmara Denizi'nde, Bursa Karacabey açıklarında batan Batuhan A isimli gemi için başlatılan arama kurtarma faaliyetlerine Sahil Güvenlik Komutanlığı uçakları da eşlik ediyor" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:

"Bu sabah Marmara Denizi'nde, Bursa Karacabey açıklarında batan Batuhan A isimli gemi için başlatılan arama kurtarma faaliyetlerine Sahil Güvenlik Komutanlığı uçakları da eşlik ediyor."

Kaynak: ANKA / Güncel

Sahil Güvenlik Komutanlığı İçişleri Bakanı Marmara Denizi Marmara Ulaşım Sahil Güvenlik Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title