Haberler

Lider Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni Konuk Edecek

BEŞİKTAŞ, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

BEŞİKTAŞ, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Beşiktaş ile Gençlerbirliği arasındaki karşılaşma, saat 19.00'da Vodafone Arena'da oynanacak ve mücadeleyi Serkan Çınar yönetecek.

İki takım 88. randevuda karşı karşıya gelecek. Geride kalan lig maçlarından 48'ini Beşiktaş kazandı, Gençlerbirliği 7 kez galip geldi. Beşiktaş, Gençlerbirliği ile yaptığı son 12 lig maçından 5'ini kazanabildi. Gençlerbirliği, İstanbul'daki tek galibiyetini 2000 yılında aldı.

Ligin son 2 haftasında Kayserispor ve Antalyaspor ile berabere kalarak 4 puan yitiren ve 2. sıradaki Medipol Başakşehir'in puan farkını 2'ye düşürmesine engel olamayan siyah-beyazlı ekip, rakibini mağlup ederek liderliğini sürdürmeyi hedefleyecek.

Aboubakar cezalı, Atiba ve Atınç sınırda

Aboubakar kırmızı kart cezası nedeniyle Gençlerbirliği karşısında görev alamayacak. Siyah-beyazlı takımda Antalyaspor maçı öncesi Atiba Hutchinson ile Atınç Nukan sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartları bulunan her iki oyuncu yarınki maçta da kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecek ve 27. haftadaki Trabzonspor karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakacak.

Muhtemel 11

Beşiktaş'ın yarınki mücadeleye Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Oğuzhan Özyakup, Hutchinson, Quaresma, Talisca, Babel ve Cenk Tosun 11'iyle çıkması bekleniyor.

Gençlerbirliği, Beşiktaş maçına hazır

Gençlerbirliği, deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör Ümit Özat

yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren antrenmanda futbolcular, pas ve taktik çalışmaları yaptılar. Cezalı futbolcusu bulunmayan kırmızı-siyahlılarda tedavisine devam edilen Agon Mehmeti, Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gençlerbirliği Serkan Çınar Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title