Haberler

Kuzey Kore'nin Yeni Nükleer Hamlesi Uydudan Tespit Edildi

Güncelleme:

Kuzey Kore'deki nükleer deneme sahasının nisan ve kasım ayları arasında çekilen uydu görüntülerinde yeni bir tünel inşaatına başlandığı ortaya çıktı.

Kuzey Kore'deki nükleer deneme sahasının nisan ve kasım ayları arasında çekilen uydu görüntülerinde yeni bir tünel inşaatına başlandığı ortaya çıktı.

BÖLGENİN UYDU GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

ABD'deki Johns Hopkins Üniversitesi ABD-Kore Enstitüsü'nün internet sitesinde, Punggye-ri nükleer bölgesinin uydu görüntüleri yayımlandı.

DÖRDÜNCÜ TÜNELİN İNŞAATINA BAŞLANDI

Kuzey Kore'nin 2006'dan bu yana üç yeraltı denemesi yaptığı nükleer bölgenin nisan ve kasım ayları arasında çekilen uydu görüntülerinde, nükleer denemeler için dördüncü tünelin inşaatına başlandığı görüldü.

SON NÜKLEER DENEME ŞBAT 2013'TE YAPILDI

Kuzey Kore'nin küçük fakat büyüyen bir nükleer silah cephanesine sahip olduğu tahmin ediliyor. Ülkede en son nükleer deneme Şubat 2013'te yapılmıştı.

GÜNEY KORE İSTİHBARATI DENEMEYİ AÇIKLAMIŞTI

Güney Kore İstihbarat Servisi (NIS), Kuzey Kore'nin nükleer silah denemesi için çalışmalar yürüttüğünü öne sürmüştü. NIS, Kuzey Kore'nin dördüncü nükleer denemeyi yapma hazırlığında olduğunu kaydetmişti.

BM GÜVENLİK KONSEYİ YASAK GETİRMİŞTİ

Kuzey Kore'nin balistik füze teknolojisi geliştirmesi, BM Güvenlik Konseyi'nin 1874 sayılı kararı çerçevesinde yasaklanmıştı. Babası Kim Jong-il'in 17 Aralık'ta ölmesinin ardından iktidara gelen genç lider Kim Jong-un, Kuzey Kore'nin balistik füze ve nükleer silah hedeflerinin devam edeceğini açıklamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Güney Kore Kuzey Kore Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (30)

yllmaz kafalıoglu:

aslansın kim jong - pisliklere acıma at atom bombasını bütün arabları öldür

41
29
yanıtYanıtla
yilmaz:

kafalioglu bence sen kafasizsin

yanıt13
yanıt4
Ahmet ural:

Allah belanı versin mübarek cuma hürmetine inşallah

yanıt1
yanıt0
Limon:

Gübreliginde kaşıntı var sanırım

yanıt0
yanıt0
29:

KUZEY KORE - ÇİN - RUSYA HEPSİ MÜTTEFİK VE AYNI ZAMANDA ACIMASIZLAR. KORE SAVAŞINDA İYİKİ DEDELERİMİZ GÜNEY KOREYE YARDIM ETMİŞ BU KOMUNİST ACIMASIZ RUHSUZLARIN KARŞISINDA DURMAK LAZIM. BEN TAYİPÇİ DEĞİLİM AMA RUSYA OLAYINDA DESTEKLİYORUM HERKES SAVAŞ ÇIKACAK DİYO ÇIKACAĞI ZATEN KESİN KAÇINILMAZ. SAFIMIZ BELLİ OLSUN !!!

38
9
yanıtYanıtla
haydar:

tabi orta doğuda komunistler adam olduruyor

yanıt11
yanıt2
Abdullah:

Kuzey Kore de Rusya''nın müttefiki ona göre. . .

29
7
yanıtYanıtla
nuri:

bir deli de bu işte, ötekini zaten biliyosunuz

26
2
yanıtYanıtla
tosunpaşa:

bi halt yiyemez bu tosun çin ve rus abilerinin kucağundan ahkam kesiyor

15
12
yanıtYanıtla
CÖPCÜ:

YAF BIZIM ANTEP KADAR ÜLKE TÜM DÜNYANIN BASINA BELA

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title