Haberler

Kuyumcuya Sahte Altın Satmak İsteyen Kadın ve Altını Temin Ettiği Şahıs Tutuklandı

İstanbul'dan Geldikleri Samsun'da Bir Kuyumcuya Sahte Altın Satmak İsteyen Kadın ile Kendisine Sahte Altını Veren Şahıs Tutuklandı.

İstanbul'dan geldikleri Samsun'da bir kuyumcuya sahte altın satmak isteyen kadın ile kendisine sahte altını veren şahıs tutuklandı.

Samsun'un Kale Mahallesi'nde bulunan Oba Kuyumcu'ya giderek 1 adet sahte altın zinciri bozdurmak isterken polisi takibi sonucu yakalanan Şaziye Ö. (46) ile gelini Çiğdem Ö.(19), Lütfi A. (41) ve Muhammet Ali Ö. (26), polisteki sorgulanmalarının ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilmişti. Çiğdem Ö. ile Mehmet Ali Ö., savcı tarafından ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken; Şaziye Ö. ve Lütfi A., tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Kuyumcuya sahte altın satmak isteyen

Şaziye Ö. ile altınları söz konusu kadına satması için veren Lütfi A., nöbetçi mahkemede bugün akşam saatlerinde tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

(MAY-SA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title