Haberler

Kütahya'da Feci Kaza: 11 Ölü, 34 Yaralı

Güncelleme:

Kütahya'da meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 11 kişi öldü, 34 yolcu da yaralandı.

Kütahya'da sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği bir seyahat firmasına ait otobüs yol kenarındaki ağaçlık alana daldı, can pazarının yaşandığı kazada 1'i çocuk 11 kişi yaşamını yitirirken, 34 kişi de yaralandı.

Kaza sabah saat 05.30 sıralarında Kütahya girişindeki E Tipi Cezaevi yakınlarında meydana geldi. İstanbul'dan Antalya'ya giden bir seyahat firmasına ait 07 EJM 06 plakalı otobüsün sürücüsü Faruk Demiralp, Kütahya'ya birkaç kilometre kala iddiaya göre direksiyon başında uyukladı. Kontrolden çıkan otobüs, hızla yol kenarındaki ağaçlık bölgeye daldı.

Ağaçlara çarparak hurdaya dönen otobüsteki 45 kişi bir anda kendilerini can pazarında buldu. Kan gölüne dönen otobüstekiler yardımına önce yoldan geçen araçlarda bulunanlar koştu, ardından kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ön tarafı akardeona dönen otobüste yaralılar, kırılan camlardan çıkarılıp ambulanslarla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi ve kentteki diğer hastanelere kaldırıldı. Kütahya Belediyesi İtfaiye ekipleri, akardeona dönen aracın ön bölümündeki cesetleri güçlekle çıkardı.

Otobüsün sürücüsü Faruk Demiralp ile ön tarafta bulunan 1'i çocuk 11 yolcu kaza yerinde ve kaldırıldıkları hastanelerde yaşamlarını yitirirken, yaralanan 34 kişi kaldırıldıkları Kütahya'daki hastanelerde tedaviye alındı. Yaralılardan bazılarının hayati tehlikesinin bulunduğu, ölü sayısının artmasından korkulduğu belirtildi.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtirken, hastanelerdeki yaralılardan bazıları kaza sırasında sürücünün uyukladığını öne sürdü.

Kazada otobüs içerisinde bulunan kişilerin isimleri şöyle:

"Otobüs şoförü Faruk Demirak, Ufuk Türe, Şeref Yıkıcı, Erman Akçay, Recep Erzincanlı, Muhittin Hamansuaşıkoğlu, Sakine Ergeçdi, Hasan Ergeçdi, Selami Ergeçdi, Mustafa Cengiz, Ali Sacahi, Şahin Sarıkaya, Şeyda Yalçın, Aslıhan Özgül, Musa Poyraz, Mergül Albaş, Abdulkadir Erdoğan, Selim Ovacık, Elif Kandemir, Ünal Eliaçık, Batuhan Kocaç, Sebahattin Kocaç, Hanım Temur, Sevda Yıldırım, Göknur Yıldırım, Fatma Yıldırım, Saba Sarıkoca, Kemal Çakırlı, Mahsun Oruç, Ramazan Olcay, Zübeyde Olcay, Mustafa Karabulut, Aysel Karabulut, Murat Ayagı, Elif Sultan, Betül Ulutaş, Ümmühan Erdoğan, Songül Albaş, Furkan Albaş, Cennet Sarıkaya, 7 Yaşında kimliği belirsiz erkek çocuk ile isminin İsmail olduğu tespit edilen bir kişi."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Karabulut İstanbul Sarıkaya Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title