Haberler

Kula Belediyesi 2017 Yılı faaliyet Raporu Kabul Edildi

Güncelleme:

Kula Belediye Meclisinin Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda 2017 yılı faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

Toplantıda ayrıca Komisyon seçimleri yapıldı.

Kula Belediye Meclisinin Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un Başkanlığında gerçekleştirildi. 2017 yılı faaliyet raporunu görüşüldüğü Nisan Ayı Meclis Toplantısı'nda Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2017 yılı faaliyetlerini meclis üyelerine anlattı. 3 saat süren oturumda mimari projeler, kültür, eğitim, sanat, spor, alt yapı gibi belediyenin hizmet alanlarında yapılan faaliyetler değerlendirildi. Başkan Tosun'un yaptığı sunumun ardından söz alan parti grup başkanvekilleri, faaliyet raporu hakkında görüş ve eleştirilerini sundu. Faaliyet raporunun oylanmasında yasa gereği Meclis Başkanlığı'nı Meclis Üyesi Nafiz Aydın yönetti. Konuşmaların ardından yapılan oylamada AK Parti Grubu ve Bağımsız Meclis Üyesi'nin 5 hayır oyuna karşılık MHP Grubunun evet oyu ile 2017 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğuyla kabul edildi. Başkan Tosun, Kula'nın geleceği için mesai harcayan başta meclis üyelerine, birim müdürlerine ve Kula Belediyesi personeline teşekkür etti.

Komisyon Üyeleri seçildi

Kula Belediye Meclisi'nde 2018 yılı encümen ve komisyonlarda görev alacak meclis üyelerinin seçimi yapıldı. Encümen Üyeliğine, Mehmet Karaayak ve Mehmet Kavas, Plan ve Bütçe Komisyonuna, Tuncay Ergün, Nafiz Aydın, İlyas Macun, Halil Köselecioğlu, Akile Akdemir, İmar Komisyonuna ise Faik Şentürk, Murat Yanbolu, Selim Urlu, Ahmet Palabıyık, İsmail Hakkı Kavas seçildiler.

Başkan Tosun, "Kula, Umut ve Huzur Dolu Bir Şehir Haline Geldi"

30 Mart 2014 yılından bu güne kadar Kula Belediye Başkanlığı görev süresi içinde meclis üyeleriyle uyum içinde, gece gündüz demeden çalışmalarının sonucunda Kula'nın umut ve huzur dolu bir şehir olduğunu vurgulayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "

Geride bıraktığımız 4 yıl içerisinde Kula'ya ve Kulalılara hizmetlerin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik. Kulamızın yaşam standartlarını yükseltmek için projeler geliştirdik, kararlar aldık. Altmış mahallemizin yol, bakım, asfalt ve taş döşeme çalışmalarını ihmal etmedik. Geleceğe yatırım olacak faaliyetlere imza attık. Vatandaşlarımızın yol, asfalt, içme suyu ve kanalizasyon noktasında ihtiyaçlarına karşılık verirken bir yandan da Kulamızı geçmiş tarihi ile birlikte gelecek nesillerimize aktarmak için çalışmalar yaptık. Kula'nın, 4 yılda geldiği nokta ortadadır. Bunu en iyi değerlendirecek olan Kula Halkı'dır" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aydın Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title