Haberler

Kozaklı'da işçilerin kadro sevinci

Güncelleme:

Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı'nın yetkili olduğu Nevşehir Kozaklı Belediyesi'nde faaliyet gösteren Koztur Taş Şirketi'nde çalışan işçiler belediyenin asıl kadrosuna geçerek büyük sevinç yaşadı.

Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı'nın yetkili olduğu Nevşehir Kozaklı Belediyesi'nde faaliyet gösteren Koztur Taş Şirketi'nde çalışan işçiler belediyenin asıl kadrosuna geçerek büyük sevinç yaşadı.

Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, kadro imkanından dolayı Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu'na teşekkür etti.

Kadroya geçen işçilerin büyük sevinç yaşadığını ifade eden Çelik, şunları kaydetti:

"Göreve geldiği günden itibaren birçok başarılı işe imzasını atan genç başkanımıza hem sendikam hem işçi kardeşlerimiz hem de şahsım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni kadro alan arkadaşlarımız da çalışmalarıyla zaten bunu hak ettiler ama bundan sonra da Kozaklı için daha da çok fedakarca çalışacaklarına eminim. Allah herkese hayırlı uğurlu etsin. Kurban Bayramı'nda sevinçlerimizi bu sayede iki katına çıkartan başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum."

Kozaklı'ya hizmet eden işçilere haklarını zamanında vermeye çalıştıklarını belirten Kabukcuoğlu ise "Özverili çalışmalarıyla ilçemize hizmet eden bu arkadaşlarımızı belediyemizin asıl kadrosuna geçirerek onlara vermiş olduğumuz değeri bir kez daha göstermek istedik. Yeni kadrolar ilçemize, belediyemize ve işçi arkadaşlarımıza hayırlı mübarek olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Hizmet İş Sendikası Kayseri Kozaklı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title