Haberler

Kızıltepe'de Kaza: 3 Ölü, 9 Yaralı

Güncelleme:

Mardin'de minibüsün kamyona çarpmasıyla 3 kişi öldü, biri ağır 9 kişi de yaralandı. Şahısların taziye için Kıbrıs ve Adana'dan geldiği öğrenildi.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, bir minibüsün kamyona çarpmasıyla 3 kişi öldü, biri ağır 9 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulansla Mardin ve Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazaya karışan minibüste bulunanların dün Nusaybin'deki trafik kazasında hayatını kaybeden Mecit Elmas'ın akrabaları olduğu ve bir kısmının taziye için Kıbrıs, bir kısmının Adana'dan geldiği belirtildi

ARKADAN ÇARPTI

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinden Mardin'in Kızıltepe ilçesine gelen Ş.T. yönetimindeki 01 BBM 47 plakalı minibüs Kızıltepe merkezine 5 kilometre kala aynı şeritte giden R.A. yönetimindeki 63 HT 358 plakalı kamyona arkadan çarptı.

3 KİŞİ ÖLDÜ 9 KİŞİ YARALANDI

Yaşanan kazada minibüste bulunan Mehmet Baştürk (45), Nevzat Akcan (28) ve Davut Ökmen (55) hayatını kaybederken, minibüste bulunan L.B., Ş.T., M.Y., C.Y., V.E., H.G., F.B., İ.B. ve N.T. yaralandı. Kaza yerine gelen savcı ve olay yeri inceleme ekibi incelemelerini yaptıktan sonra hayatını kaybedenler Kızıltepe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

1 KİŞİNİN DURUMU KRİTİK

Yaralılar, gelen ambulanslarla Mardin ve Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. L.B.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kamyon şoförü gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kızıltepe Devlet Hastanesi Kıbrıs Mardin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

muratelbetteee@mynet.com:

Vandallar ve capulcular şimdi meydana çıkar hükümet istifa diye...

4
14
yanıtYanıtla
yigitbkr.yksk_58@hotmail.com:

Bunu da hükümetten bilirler gidim un seker alayim

3
12
yanıtYanıtla
Mehmet Alimuhasebecim.com@hotmail.com:

Görmüş olduğumuz manzara çok korkunçtu daha saat kaç oldu o görüntüler gözümün önünden gitmiyor ölenlere ALLAH tan rahmet yakınlarına sabırlar versin biraz daha dikkatli ve yavaş kullanın arkadaşlar şu arabaları kaza saat 5 sularında olmuştu saat 5te gördük kazayı görüntüleri gördüğümüz manzara karşısında fotoğraf çekmeyi bile unutturdu araba çok hızlı bi şekilde arkadan kamyona çarpmış olmalı ön kapıdan arka tarafa kadar kamyona yapışıktı arabanın üst tarafında patlamış kanlar kamyonun kasasına sıçramıştı Cenazenin ikisi ceset torbasına konulmuştu geri kalan bir kişide kamyonun altında tam görememekle beraber kafası ve kolu kopmuş bi şekilde kamyonun altında öyle duruyordu jandarma tam yaklaşmamıza izin vermedi ama tam bir felaketti en tuhafıda insanların artık cenazeye bile. Saygılarının kalmamasıydı iki görevli personel cesetleri taşıyamadıkları için iki taraftan ceset torbalarını tutup çekmeleriydi oysaki iki arkadaşlarını çağırıp cesetleri daha düzgün taşıyabilirlerdi

2
0
yanıtYanıtla
ccfffkapan0123@hotmail.com:

Allah rahmet eylesin

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title