Haberler

Kilis'te Düzenlenen Operasyonla 7 Adet Tabanca Ele Geçirildi

Kilis'te, Polis Tarafından Bir Eve Düzenlenen Operasyonda 7 Adet Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi.

Kilis'te, polis tarafından bir eve düzenlenen operasyonda 7 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ruhsatsız silahların piyasaya sürüleceği istihbaratı üzerine İsmetpaşa Mahallesi'ndeki İ.K'ya ait eve operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada, çeşitli markalarda 7 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Atalay Sönmez, yakalanan silahların magandaların eline geçmeden ve suç işlenilmeden ele geçirilmesinin önemli olduğunu söyledi. Sönmez, "Kaçakçılarla amansız mücadelemiz devam edecektir.

Kanunsuzluğu kim yapıyorsa ensesine yapışmamız bizim görevimizdir. Bu silahlar düğünlerde veya suçlarda kullanılmadan yakalandığı için Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki arkadaşları 2 kez kutlamamız gerekiyor. Bu silahlar piyasaya sürülmeden ve suçta kullanılmadan ele geçirilmiştir" dedi.

Olayla ilgili olarak silahların sahibi olduğu belirtilen İ.K., silahları sakladığı iddia edilen annesi F.K., eşi M.F.K ile olayla ilgisi olan M.B., sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(MAD-OM-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title