Haberler

Kılıçdaroğlu, Yaşar Kemal'i Ziyaret Etti

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altında bulunan Yaşar Kemal'in kısa sürede sağlığına kavuşmasını diledi.

Kılıçdaroğlu, Yaşar Kemal'i ziyaret etti- CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: "İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşur ve yine evine uğrar çayını, kahvesini içerim" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir süredir İstanbul Üniversitesi (İÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altında bulunan ünlü yazar Yaşar Kemal'in kısa sürede sağlığına kavuşmasını diledi. Kılıçdaroğlu, Kemal'i tedavi gördüğü İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Akif Karan karşıladı. Yaklaşık 20 dakika burada kalan Kılıçdaroğlu, çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.Kılıçdaroğlu, ziyarette Yaşar Kemal'in sağlık durumuyla ilgili bilgi aldıklarını belirterek, "Umuyoruz ki kısa sürede sağlığına kavuşur. Aynı dilekleri kendilerine söyledik. Uzaktan bakma imkanım oldu. En son evinde ziyaret etmiştim. İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşur ve yine evine uğrar çayını, kahvesini içerim" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, hastanede kendisine sevgi gösterisi bulunan hasta yakınlarıyla da fotoğraf çektirip, geçmiş olsun dileklerini iletti. Bu arada HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan da hastaneye gelerek Yaşar Kemal'i ziyaret etti. .

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Üniversitesi Kemal Kılıçdaroğlu Yaşar Kemal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title