Haberler

Kayıp Kızlar Endişelendiriyor

Samsun'da 22 Yaşındaki Genç Bir Kızın Daha Kaybolduğu Bildirildi.

Samsun'da 22 yaşındaki genç bir kızın daha kaybolduğu bildirildi.

Polise başvuran Nadire Bilgin (52), kızı Zeynep Bilgin (22) ile çarşıya çıktıklarını, bir arkadaşı ile karşılaşıp sohbet ettiği sırada yanında bulunan kızının kaybolduğunu belirtti.

Kızı Zeynep'in cep telefonunun cevap vermediğini ve hayatından endişe ettiğini kaydeden Nadire Bilgin, "Bulunmasını istiyorum" dedi. Olayla ilgili soruşturma başladı.

Ayrıca, geçen ayda benzer şekilde yine 22 yaşındaki Ayşegül Borak'ın kaybolduğu, esmer tenli, siyah gözlü ve sarı saçlı bu genç kızın da bulunması çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Samsun'da, aynı yaşlarda olup 2007 yılında kaybolan ve bir daha haber alınamayan genç kızlar Elif Demircan, Emine Yıldırım, Esra Çelebi, Fatma Selim, Funda Özdemir, Gözde Ulutaş, Gülay Taflan, Hamdiye Bedir, Hatice Erenler, Kadriye Eğmen, Keziban Erzurumlu, Mehtap Aydın, Nermin Özçelik, Nevin Kabadayı, Özlem Kara, Özlem Saraçoğlu, Öznur Odabaşı, Pelin Aktaş, Selma Çakmak, Sermin Atabey, Şükran Akbuz, Tuğba Ayan ve Zeliha Yavuz'dan kaybolduktan sonra bir daha haber alınamadığı kaydedildi.

(AG-SA-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title