Haberler

Katil Gardiyan Tutuklandı

Bolu'da Boğazını Keserek Öldürdüğü Arkadaşının Cesedini Bir Hafta Boyunca Evinin Balkonunda Sakladıktan Sonra Pişman Olup Savcıya Teslim Olan İnfaz Koruma Memuru 39 Yaşındaki Nejat Demirci, Tutuklanarak Görev Yaptığı Cezaevine Konuldu.

BOLU'da boğazını keserek öldürdüğü arkadaşının cesedini bir hafta boyunca evinin balkonunda sakladıktan sonra pişman olup savcıya teslim olan infaz koruma memuru 39 yaşındaki Nejat Demirci, tutuklanarak görev yaptığı cezaevine konuldu.

Bolu Yarı Açık Cezaevi'nde infaz koruma memuru olarak görev yapan Nejat Demirci, 20 Şubat'ta emekli orman işçisi olan arkadaşı 57 yaşındaki Osman Altok'u, Karamanlı Mahallesi Stadyum Caddesi'ndeki evine davet etti.

Nejat Demirci boğazını keserek öldürdüğü Osman Altok'un cesedini 4'ncü kattaki evinin balkonuna taşıyıp üzerini örttü. Yalnız yaşayan Nejat Demirci bir hafta boyunca bir şey olmamış gibi işine gidip gelmeye devam etti. Osman Altok'tan haber alamayan yakınları ise polise kayıp başvurusunda bulundu. Pişman olup önceki gün Cumhuriyet Savcılığı'na giden Nejat Demirci, işlediği cinayeti itiraf edince evi arandı ve Altok'un cesedi balkonda bulundu.

Evde Osman Altok ile içki içtiklerini, tartışma çıkması üzerine boğazını keserek öldürdüğünü anlatan Nejat Demirci, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Nejat Demirci, görev yaptığı cezaevine konuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title