Haberler

Kasabın "Kuzu" Sevgisi

Aydın'ın İncirliova ilçesinde kasaplık yapan Remzi Korucu, kendisine hediye edilen kuzuyu biberonla besliyor, gittiği kahvehaneye, kuaföre götürüyor.

FERDİ UZUN - Aydın'ın İncirliova ilçesinde kasaplık yapan Remzi Korucu, kendisine hediye edilen kuzuyu biberonla besliyor, gittiği kahvehaneye, kuaföre götürüyor.

Korucu, kuzuyla kurduğu duygusal bağ ile görenleri şaşırtıyor.

İncirliova ilçesindeki Sevgi Yolu'nda kasaplık yapan 55 yaşındaki Remzi Korucu, 20 gün önce büyükbaş hayvan alışverişi yaptığı sırada, bir tüccarın hediye ettiği yeni doğan kuzuyu yanından ayırmıyor.

"Pamuk" adını verdiği kuzuyu adeta çocuğu gibi sahiplenen ve her yere onunla giden Korucu, hayvan için süt ve çiğ yumurta ile mama yapıp biberon ile besliyor.

"Pamuk" ise Korucu'nun sevgisine, sahibinin sürekli peşinden giderek karşılık veriyor. Sahibiyle kahvehanede aynı masaya oturan "Pamuk", Korucu kuaföre gittiğinde tıraş olana kadar içeride bekliyor.

Korucu, daha önce kedi veya köpek beslemek gibi bir düşüncesi olduğunu, büyükbaş hayvan satın alırken bir tüccarın hediye ettiği kuzuyla bu düşünceden vazgeçtiğini ve "Pamuk"u beslemeye başladığını anlattı.

"Harika bir duygu"

Neredeyse her anını "Pamuk" ile geçirdiğini dile getiren Korucu, "Kuzu hediye edildiğinde nasıl bakarım diye düşündüm, sonra aldım. Yaklaşık 20 gündür bende. Evden ayrıldığımda sürekli peşimden geliyor. Kahvehaneye gitsem, berbere gitsem, alışverişe gitsem sürekli peşimden geliyor. Bu harika bir duygu." diye konuştu.

Pamuk'u iş yerine de götüren Korucu, şunları kaydetti:

"Kuzunun temizliğinden bakımına kadar her şeyi ile yakından ilgileniyorum. Eşim de bu durumu çok sevdi. Biberona süt koyup adeta bir çocuk gibi bakıyorum. 3 tane evladım vardı bu da onlardan biri oldu. Onun için dükkana elektrikli soba getirdim. Üşüdüğü zaman onun başına geçiyor ve ısınıyor.

Yaşamım boyunca Pamuk'a bakacağım. Buradaki insanların da kısa sürede ilgi odağı oldu. Sokağa çıktımda hemen dikkati çekiyor. İnsanlar hep yanlarında kedi ya da köpek dolaştırıyor. Tabii böyle kuzuyu görünce şaşırıyorlar. Kucağına alıp sevenler oluyor. Ömrüm yettiğince ona bakmaya devam edeceğim. Mesleğim kasaplık ama büyüyünce de onu kesmeyeceğim."

Kaynak: AA / Güncel

İncirliova Aydın Politika Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title