Haberler

Kartepe'de Parke Tamiratları Hız Kazandı

Güncelleme:

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelinde alt yapı çalışmaları nedeniyle zarar gören parke yollarda tamirat çalışmalarına güzel havalarda hız verdi.

Güzel havaların etkisiyle ilçe genelindeki ana arter ve ara arter yollardaki iyileştirme çalışmalarının bir ayağı da parke döşemesi şeklinde gerçekleşiyor. Özellikle alt yapı geçmesi sonrası bozulan güzergahlarda yolların iyileştirme çalışmaları kapsamında parke taşları nakış nakış işlenmekte.

Ekipler ilçe genelindeki parke tamirat çalışmalarının bir ayağını da İstasyon Mahallesi Fırın Sokak üzerinde gerçekleştirmekte. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe genelindeki parke tamiratı çalışmasında yılsonuna kadar 20 bin metre karelik bir alanda iyileştirme yapmayı hedefliyor.

Halkın ayağını yazın tozdan kışın çamurdan kurtarmak için yolların iyileştirilmesi kapsamında yürütülen çalışmaların aralıksız süreceğini ifade eden Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Değişen ve gelişen Kartepe'de her geçen gün yeni bir alt yapı sorunu nedeniyle yollarımızda çalışma yapılmakta. Bu nedenle bozulan güzergahlarda yaşanan sıkıntı nedeniyle halkımız haklı olarak şikayet etmekte.

Biz de halkımızın bu sıkıntısını çözmek için parke tamiratları ile sıkıntıları en aza indirgemekteyiz. Vatandaşlarımıza yönelik sürdürdüğümüz üst yapı çalışmaları karşısında halkın memnuniyetini artırmak için yoğun bir çalışma temposu içine girdik. Çalışmalar sırasında halkımızın gösterdiği anlayış ve sabır için herkese teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title