Haberler

Kartepe Belediyesi Engelleri Kaldırıyor

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçedeki engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak çözüm odaklı çalışmalarına her gün bir yenisini ekliyor.

Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Acısu Mahallesi'nde yaşayan engelli Beyzanur'un evinin yoluna özel düzenleme yaparak engelleri aşmasına yardımcı oldu.

Belediyenin şefkat elini belediye sınırları içindeki tüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam eden Başkan Hüseyin Üzülmez, engellilerin de yüzünü güldürmeyi ihmal etmiyor. Kartepe ilçesindeki engelli vatandaşları tekerlekli ve akülü sandalyelerle buluşturan Başkan Üzülmez, engellilerin yollarını da daha rahat kullanabilecekleri, sandalyelere uygun hale getirilmesi için ekiplerini seferber ediyor.

Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Acısu Mahallesi Arda Sokak üzerinde oturan Türk Fransız Kardeşliği Okulu 8. Sınıf öğrencisi engelli Beyzanur Dilek'in hayatını kolaylaştırmak için evlerinin bahçesinde düzenleme yaptı. Ekipler, Dilek'in bahçesindeki engelleri kaldırarak, evin girişinden yola çıkışına kadar olan 70 metrekarelik alanda 8 metreküp beton kullanılarak bahçeyi düz ve pürüzsüz bir zemine kavuşturdular.

Engelli vatandaşların her daim hizmetinde olmaya ve onların sorunlarını hızlı ve pratik bir şekilde çözmeye devam edeceklerini belirten Başkan Üzülmez, "Engelli vatandaşlarımızın karşılaştığı sorunların çözümü noktasında ekiplerimiz gereğini yapmaktadır. Sosyal belediyecilik konusunda örnek bir belediye olmak için çalışıyoruz. Çözüm odaklı yönetim modelimiz gereği hemşehrilerimizin yaşam kalitesi ve memnuniyeti önceliğimizdir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Üzülmez Kartepe Acısu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title