Haberler

Karslı Şehidin Evi Bayraklarla Donatıldı (2)

Hakkari'nin Çukurca İlçesi Kazan Vadisi Kavuşak Bölgesi'nde sabah saatlerinde güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Adem Erenkara'nın cenazesi askeri helikopterle memleketi Kars'a getirildi.

Karslı ŞEHİDİN EVİ BAYRAKLARLA DONATILDI (2)

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞUN CENAZESİ KARS'A GETİRİLDİ

Hakkari'nin Çukurca İlçesi Kazan Vadisi Kavuşak Bölgesi'nde sabah saatlerinde güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Adem Erenkara'nın cenazesi askeri helikopterle memleketi Kars'a getirildi. Şehit Erenkara'nın havaalanındaki karşılama töreninde Vali Eyüp Tepe, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Zeki Gürcan, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş (Ak Parti), Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Uçar, bazı daire amirleri, şehidin yakınları ve vatandaşlar havaalanında hazır bulundu. Şehidin yakınları cenazeyi görünce gözyaşlarına boğuldu. Şehit Erenkara'nın cenazesi Kars Devlet Hastanesi morguna götülürdü. Protokol ise şehidin ailesinin yaşadığı Kümbetli Köyü'ne giderek cenaze çadırını ziyaret ettiler ve başsağlığı dileğinde bulunup dua ettiler.

GAZETECİLERE TEPKİ

Şehit yakınları, protokolün cenaze çadırını ziyareti sırasında gazetecilere tepki göstererek çekim yapılmasına izin vermedi. Çadıra alınmayan gazeteciler kameralarını ve fotoğraf makinelerini kapatarak çadırın dışında beklediler. Şehit Erenkara'nın cenazesi yarın (Cuma) Merkez Fethiye Camii'nde kılınacak namazın ardından köyünde toprağa verilecek. - Kars

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kazan Vadisi Çukurca Hakkari Kars Politika Güncel Haberler

title