Haberler

Karşıyaka'da İlk Başkan Adayı Diniz

Ptt 1'inci Lig takımlarından Karşıyaka'da 29 Aralık'taki olağanüstü genel kurul için eski başkan Fatih Diniz, adaylığını resmen açıkladı.

Ptt 1'inci Lig takımlarından Karşıyaka'da 29 Aralık'taki olağanüstü genel kurul için eski başkan Fatih Diniz, adaylığını resmen açıkladı.

Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral, Başkan Ali Erten ve aday adaylarından Mutlu Altuğ'la listelerin birleştirilmesi konusunda yaptığı görüşmenin olumsuz geçmesinin ardından adaylık kararını kesinleştiren Diniz'e Karşıyaka Taraftarlar Derneği'de yaptığı açıklamayla destek verdi. Birleşmenin zor olduğunu söyleyen Fatih Diniz, şunları söyledi:

"Artık vakit kaybı lüksümüz olmadığı için adaylık açıklıyorum. Camianın önemli kesmi ve Taraftarlar Derneği'nden de adaylığım konusunda istek vardı. Seçime kadar süreçte liste çalışmalarını tamamlayacağım. Kongre, kaç adaylı olur bilmiyorum. Ancak Karşıyaka ikinci yarıda savaş verecek. Başkan olursam ateşten gömlek tek benim sırtımda değil, herkese görev düşecek. Tartışmaları bırakmalıyız. Kulüp bütün ve sistem çökerse hep beraber çöker. Bu süreçte Yaşar Holding'in de daha duyarlı davranacağına inanıyorum."

YUSUF ŞİMŞEK'LE TEMAS

Karşıyaka'da başkan adaylığını açıklayan Fatih Diniz'in ikinci yarıda futbol takımını çalıştırması için Antalyaspor'dan ayrılan Yusuf Şimşek'le temasa geçtiği öğrenildi. Adı Süper Lig ekipleriyle anılan Yusuf Şimşek'in kulübün mali destekçisi Erdal Acar'la da bir araya geldiği iddia edildi. Karşıyaka'da 2013-14 sezonunun devre arasından geçen sezon ortasına kadar görev yapan Şimşek, olaylı bir şekilde anlaştığı Antalyaspor'u Süper Lig'e çıkarmıştı.

ÜÇLÜ GÖRÜŞME

Karşışyaka'da Eski Başkan Fatih Diniz'in olağanüstü kongre öncesi adaylığını açıklamasından sonra Divan Başkanı Cihan Büyükoral, Başkan Ali Erten ve Mutlu Altuğ yeniden bir araya gelerek görüşme yaptı. Daha önce aynı yönetimde görev yapan, mayıs ayındaki son kongrede birbirleriyle yarışan Erten ve Altuğ'dan birinin aday olup diğerinin onu destekleme ihtimalinin ortaya çıktığı öne sürüldü.

Geçen hafta, "Şimdilik aday değilim" açıklaması yapan Başkan Erten, son kararını Yaşar Holding'le görüşerek verecek. Liste çalışmaları yapan Altuğ'ın da açıklama yapmasının beklendiği bildirildi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Erten Karşıyaka Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title