Haberler

Karamürsel'de Dünya İnsan Hakları Günü Programı Düzenlendi

Güncelleme:

Karamürsel ilçesinde Amiral Karamürsel İlkokulu tarafından düzenlenen Dünya İnsan Hakları Günü programında öğrencilerin gösterileri sunuldu ve ödüller verildi.

Karamürsel ilçesinde, "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi.

Amiral Karamürsel İlkokulu tarafından Karamürsel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kaymakam Osman Aslan Canbaba, yaptığı konuşmada, dünyanın çeşitli bölgelerinde zulümlerin devam ettiğini belirterek, "Bunun böyle olmaması için bizim daha güçlü olmamız, daha çok çalışmamız ve bu zulümleri durdurabilecek güce erişmemiz gerekiyor." dedi.

Konuşmanın ardından, öğrencilerin hazırladığı oratoryo gösterileri sunuldu, şarkı ve şiirler okundu.

Daha sonra resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programa, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya, İlçe Jandarma Komutanı Alihan Ak, İlçe Emniyet Müdürü Vedat İşleyen, İlçe Müftüsü Muharrem İslamoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Akın Atlıbatur, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Çetin Yıldız, AK Parti Karamürsel İlçe Başkan Vekili Mecit Erdoğan, Amiral Karamürsel İlkokulu Müdürü Muammer Aksoy, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Karamürsel Dünya İnsan Hakları Kültür Etkinlik Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor? #9917 Sergen Yalçın Beşiktaş ile anlaştı mı? 1 Dolar alış ve satış ne kadar? Kapalıçarşı Dolar fiyatı ne kadar? CANLI Dolar kuru! ANKET GELDİ: AK Parti neden kaybetti? AK Parti yerel seçimde neden oy kaybetti, ilk sırada ne var? #128204 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil olacak mı? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 29 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Anneler gününe özel sözler neler? Anneler günü için anlamlı, kısa mesajlar! Anneler Günü hediye fikirleri neler? #128144 El yapımı anneler günü hediyesi ne yapılır? Anneler Günü Hediyesi ne olur? Şehmus Özer kimdir, neden öldü? Şehmus Özer hangi takımlarda oynadı? 29-30 Nisan Bursa'da elektrik kesintisi olacak mı? Bursa'da hangi mahallede, nerede elektrik kesintisi olacak? Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında ne oldu? Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçında şike mi oldu? Hangi ülkede İspanyolca konuşan sayısı daha fazladır? Kim Milyoner Olmak İster'de soruldu; Meksika, Arjantin, İspanya... Anneler Günü ne zaman, kaç gün kaldı? #128144 2024 Anneler Günü hangi güne denk geliyor? Aycan Yanaç sevgilisini kimle yakaladı? Aycan Yanaç olayı nedir, sevgilisi ne yaptı? Kobra Murat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kobra Murat kaç yaşında, nereli? Kobra Murat biyografisi! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? #128141 Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım ne zaman evlenecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title