Haberler

Karacasu'ya 5 Yıldızlı Otel

Güncelleme:

Karacasu'da 127 dönümlük arazi üzerine 5 yıldızlı termal turizm tesisi yapılacak.

İhalesi Bolu Valisi İbrahim Özçimen başkanlığında gerçekleşen söz konusu tesis, 1 yıl içerisinde projelendirilecek, 3 yıl içinde 5 yıldızlı turizm tesisi hizmete girmiş olacak.

Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Karacasu beldesi Aktoprak mevkiinde bulunan 127 dönümlük alan üzerine 500 yataklı otel, kür merkezi ve ek tesis yapmak üzere 49 yıllığına kiralama ihalesi İl Özel İdaresi Encümen Salonunda yapıldı.

Vali İbrahim Özçimen'in başkanlık ettiği ihaleye İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, Encümen üyeleri Recai Namdar, Mehmet Bıdaklar, Sami Metin, Metin Demirbilek, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Bünyamin Bal ve birim müdürleri katıldı. İhaleye teklif veren Altındağ Otelcilik Yapı San. Tic. A.Ş. adına Şirket CEO'su Mehmet Altaş, Abant Otel Genel Müdürü Mehmet Temel ve Mali Müşavir Veysel Gürkanat'ın da hazır bulunduğu ihale sonunda 127 dönümlük turizm alanı 49 yıllığına, yap-işlet-devret metoduyla ihale edildi.

Vali İbrahim Özçimen, Karacasu'nun turizmde büyük bir atağa geçtiğini söyleyerek, "Bolu için önemli bir projeyi daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim öncelikli amacımız Bolu'nun kazanması. Daha önce ilana çıktık ve bu yere Altındağ Otelcilik talip oldu. Bizler ihalesini gerçekleştirdik ve 49 yıllığına kendilerine kiralamış olduk. En geç 8 yıl içinde tesislerin yapımı bitip hizmete girdiğinde hem Bolu için hem de ülkemiz için önemli bir tesis olacak. Bu sayede Bolu'nun adı sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada duyulacak. Bu proje Özel İdaremize, Bolumuza ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Özçimen Aktoprak Karacasu Bolu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title