Haberler

Karaağaçlı Maski'yle Dönüşümü Yaşıyor

Güncelleme:

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Karaağaçlı Mahallesi'nde 18 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmasının ardından üstyapı dönüşümüne başladı.

154 Mahalle Projesi kapsamında yürütülen çalışmayı Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay da yerinde inceledi.

Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile hem köyden hem de belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerini daha sağlıklı ve daha yaşanılabilir hale getiriyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Şehzadeler'in Karaağaçlı Mahallesi'nde 18 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışması tamamlandı. Daha önce kanalizasyon hattı bulunmayan mahalle sağlıklı bir yapıya kavuşurken, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay da mahallede başlayan üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Aslay, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda yürüttükleri çalışma kapsamında Karaağaçlı'da altyapı işini tamamlamalarının ardından üstyapı modernizasyonuna da başladıklarını ifade etti. Aslay, Yatırım ve İnşaat Dairesi şube müdürlerinden Uğur Topkaya ve teknik personel eşlik etti.

1 KİLOMETRE YAĞMURSUYU HATTI DA DÖŞENİYOR

MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallede yıllar önce döşenen ve ekonomik ömrünü tamamlayan yağmursuyu hattını da yeniliyor. 1 kilometre uzunluğundaki hat sayesinde mahallede yağışlı havalarda yaşanabilecek taşkın manzaralarına da son verilecek.

"MAHALLEMİZ KANALİZASYON HATTINA KAVUŞTU"

Mahalle Muhtarı Cemil Kavkas, "Çalışmalardan memnunuz. Mahallemizde daha önce kanalizasyon hattı yoktu. Şimdi mahallemiz kanalizasyon hattına kavuştu. Üstyapı çalışmalarımız da başladı. Yağışlı havaların mahallemizde su taşkınına sebebiyet vermemesi için yağmursuyu hattı da döşeniyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Karaağaçlı Şehzadeler CEO Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title