Haberler

Karaağaçlı Kanalizasyon Hattına Kavuştu

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Şehzadeler ilçesine bağlı Karaağaçlı Mahallesi'nde başladığı 18 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmasını tamamladı.

ÜST YAPISI İÇİN MAHALLEYE KİLİT PARKE TAŞLARI İNDİRİLMEYE BAŞLANDI

Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile hem köyden hem de beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerini sağlıklı altyapılarla tanıştırıyor. Bu kapsamda, Şehzadeler ilçesine bağlı Karaağaçlı Mahallesi'nde başlayan 18 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışması tamamlandı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışma ile daha önce kanalizasyon hattı bulunmayan mahalle, sağlıklı bir altyapı sistemine kavuştu. Üstyapı çalışmalarının da kısa sürede başlayacağı mahalle tam anlamıyla dönüşümü yaşayacak.

"ŞİMDİ SAĞLIKLI BİR ALTYAPI SİSTEMİNE KAVUŞTUK"

Mahalle Muhtarı Cemil Kavkas, "Çalışmalar çok güzel oluyor. Yapılan hizmetten memnunuz. Mahallemizde daha önce kanalizasyon hattı bulunmuyordu. Şimdi sağlıklı bir altyapı sistemine kavuştuk. Hizmetleri nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e çok teşekkür ediyor ve kendisini mahallemizde ağırlamak istiyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Karaağaçlı Şehzadeler CEO Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title