Haberler

Kalkınma Bakanı Yılmaz Elazığ'da Açıklaması

''Bu seçim farklı bir seçim. Bu seçimde küçük hesaplar yapmayalım. Bu seçimde küskünlükleri, dargınlıkları bir tarafa bırakalım. Başbakanımıza, Türkiye'ye, Türkiye'nin istikrarına destek verelim''

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Bu seçim farklı bir seçim. Bu seçimde küçük hesaplar yapmayalım. Bu seçimde küskünlükleri, dargınlıkları bir tarafa bırakalım. Başbakanımıza, Türkiye'ye, Türkiye'nin istikrarına destek verelim" dedi.

Bakan Yılmaz, Siirt'teki programlarının ardından Elazığ'ın Maden ilçesini ziyaret etti. AK Parti Maden Seçim Koordinasyon Merkezi önünde partililere seslenen Yılmaz, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Seçim döneminde başka parti temsilcilerinin yapamayacağı vaatlerde bulunduklarını söyleyen Yılmaz, şunları söyledi:

"Biz öyle değiliz, bizim bir düsturumuz var. Yapamadığımız konuda söz vermeyiz, söz verdiğimiz işleri de Allah'ın izni ile gerçekleştiririz. Bugüne kadar her seçimde oyunu arttırarak AK Parti iktidara geldi ise bunun sayesinde geldi. Güven veren politikalarla geldi. Aldanmadığı ve aldatmadığı için geldi. Bundan sonra da Allah'ın izni ile aynı ilkelerimizle devam edeceğiz. Biz laf üreten bir parti değiliz, biz icraat partisiyiz. Biz slogan partisi değil, hizmet partisiyiz."

Son dönemlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve Türkiye'nin istikrarına yönelik saldırılar olduğunu kaydeden Yılmaz, şunları ifade etti:

"Birileri Türkiye'nin önünü kesmeye çalışıyor. Birileri bu hükümetin istikrarını bozmaya çalışıyor. Sağdan soldan hücum ediyorlar. Fakat Allah'ın izniyle sizlerin desteği ve duası ile hiçbiri muvaffak olamayacak, 30 Mart'ta bu tuzaklar bozulacak Allah'ın izniyle."

Kalkınma Bakanı Yılmaz, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimin önemine değinerek, şunları belirtti:

"Bu seçim farklı bir seçim, bu seçimde küçük hesaplar yapmayalım. Bu seçimde küskünlükleri, dargınlıkları bir tarafa bırakalım. Başbakanımıza, Türkiye'ye, Türkiye'nin istikrarına destek verelim. İnanın attığımız her oy Başbakanımızın başını dünyada dik edecek İnşallah. Birileri Türkiye'yi boyunduruk altına almak istiyor. Türkiye'nin bağımsızlığına, Türkiye'nin gücüne müdahale etmek istiyorlar. Fakat Türkiye istiklalini, bağımsızlığını hiç kimseye kurban etmeyecek İnşallah. Milli irade ile milletimizin bize vereceği destekle Türkiye, dünyada başı dik olacak. 2023 vizyonu ile 10 büyük ülke arasında yerini alacak Allah'ı izniyle."

Yılmaz, seçime az bir süre kaldığını ve önümüzdeki 5 yıl içerisinde herkesin huzurlu yaşaması ve istikrarın sürmesi için bu süre zarfından partililerin gece gündüz demeden çalışması gerektiğini dile getirdi.

Akçakiraz beldesi, Yazıkonak beldesi ve Kovancılar ilçesini ziyaret ederek partililerle bir araya gelen Yılmaz, daha sonra karayolu ile Bingöl'e gitmek üzere Elazığ'dan ayrıldı. - Elazığ

Kaynak: AA / Güncel

Cevdet Yılmaz Ak Parti Türkiye Elazığ Politika Güncel Haberler

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title