Haberler

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü: Böyle Bir Tayini Beklemiyordum

Güncelleme:

Resmi Gazete'de yayınlanan kararname ile merkeze alınan Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Metin Aşık, "Böyle bir tayini beklemiyorduk" dedi.

İçişleri Bakanlığı'nın bugün yayınlanan kararnamesi ile merkeze alınan Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Metin Aşık, "Böyle bir tayini beklemiyorduk" dedi. Emniyet Müdürü Aşık, kentte görev yapacak Motosikletli Polis Timleri'nin Hanefi Mahçiçek Stadı'nda tamamlanan Temel Eğitim Kursu'nun kapanış programına katıldı. Motorize ekiplerin gösterisini izleyen Emniyet Müdürü Metin Aşık, polisleri kutlayarak başarılar diledi. Metin Aşık, 1.5 yıl görev yaptığı Kahramanmaraş'ta gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, "Yunuslarımız ilk geldiğim günlerde 2 tane motosikletle hizmet vermekteyken bugün 12 tane daha ilave yunus motosikletimizi satın aldık ve arkadaşlarımız 2 kademeli şekilde, 84 personelimizle 14 tim halinde görev yapacaklar" diye konuştu.

"HIRSIZLIKLARI AZALTTIK"

Merkeze alınmasına ilişkin yöneltilen soruyu da yanıtlayan Aşık, devlet memuru olduklarını ve atamayla görevlerinin başlayıp, bittiğini belirterek şunları söyledi:

"Her şeyin bir başlangıcı ve bitimi var. Bir buçuk yıldır Kahramanmaraş'ta hizmet veriyorum. Bu hizmetimi de gece gündüz demeden arkadaşlarımla ekip halinde toplumun beklentilerini ve hizmet sunmaya gayret ettik. Elde ettiğimiz neticelere baktığımızda, 2012 ile 2013'ü mukayese ettiğimizde, evden hırsızlıklarda şehir merkezinde yüzde 37'lik bir azalma sağladık. İşyerinden hırsızlıklarda yüzde 30'luk bir azalma sağladık ve tüm mala karşı hırsızlıklarda yüzde 20 il genelinde bir ortalamayla 2012-2013'ü kapattık. Geldiğimizden beri 72 huzur toplantısı yaptık. Huzur toplantılarının dışında da hep vatandaşlarımızın içinde olmaya çalıştım; onların isteklerini, beklentilerini, 'Her şikayet bir armağandır' prensibiyle güvenlik hizmetine katkılarının olmalarını sağladım. Vatandaşın memnuniyeti bizim birinci hedefimizdi. Bu bir görev değişimi. Bir şekliyle genel bir tayin grubunun içerisinde bizim de tayinimizin çıkması bizim açımızdan görevin yüzümüzün akıyla bitirmemiz açısından baktığımızda bir sıkıntılı durum görmüyoruz. Böyle bir tayini biz beklemiyorduk. Ancak büyüklerimizin ve görev verenlerin, görevden alması gibi bir durum olarak bunu yorumlamak lazım."

HAFTAYA ŞEHİRDEN AYRILACAK

Kararname ile merkeze alınan Aşık, önümüzdeki hafta kentten ayrılacağını ifade etti. Öte yandan merkeze alınan Metin Aşık'ın yerine Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü görevine Polis Başmüfettişi Ümit Yaşar Adalar atandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Kahramanmaraş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (12)

kadır cajdtr2354@hotmail.com:

hırsızlıgı azaltırsan oyle gorevden alırlar ıste adamı bu devır de goz yumacaksın artık hırsızlıga yolsuzluga arsızlıga vs vs vs vs....

34
17
yanıtYanıtla
ŞAKŞAKÇILARA...saksakci@hotmail.com:

Evet katılıyorum uluderedeki kaçakçılar bile badem gözlü ilan edildi memlektimde hırsızı yakalyan polismi kahraman ilan edisin sürülürsün tabi bu hükümetle daha çoook hırsıza beyefendi deriz bizz....TAYYİP BABA SEN ÇOK YAŞA hadi şakşakçılar beğenin...

yanıt0
yanıt0
nühübspm@hotmail.com:

Hırsız sayısını meclistende azaltmak lazım ama fezlekeler gelmiyor.

33
2
yanıtYanıtla
AÇIKLIYORUMsayko3261@hotmail.com:

17 aralık operasyonunda niyet sanıyor musunuz ki hırsızları yakalamaktı buna gülerim daha dün hükumetle çok iyi geçinen cemaat bir anda robin hood mu oldu buna kargalar güler ak partinin içinde yanlış yapanlar olabilir cezası da verilir ancak bu iş koç holding e kendi avukatlarının yolsuzluk davası açması kadar akla ziyan bir husus burda amaç milletin gözüne o ayakkabı kutularını sokup ALGI oluşturmak kararsızların oyunu seçim öncesi çalmak asıl hırsızlığı yapanlar bu operasyonu kasıtlı yapanlardır..belki daha önce de yolsuzluk oldu bunca sene ağzını açmayanlar ne değişti de şimdi operasyon yapıyorlar ne değişti bunu aklının yüzde 1 ini kullanan adam bilir ..o açıdan YEMEZLER SİZİN SAHTE TEMİZ ELLER OPERASYONLARINIZI

13
19
yanıtYanıtla
kadır.ç.ajdtr2354@hotmail.com:

sen ne sacmalıyon ıyı nıyet perısı mısın sen

yanıt0
yanıt0
cevapsayko3261@hotmail.com:

saçmaladığımı nerden çıkardın şeytanın avukatı mısın sen

yanıt0
yanıt0
ALİwsef@effew.com:

SAYIN ÇOK BİLMİŞ! NE İYİ ETTİN DE AÇIKLADIN, BİZLERİ AYDINLATTIN! BİR DE ŞU YANLIŞ YAPANLARIN CEZASININ NE ZAMAN VERİLECEĞİNİ AÇIKLASAN DA MİLLET DE ÖĞRENSE...

yanıt0
yanıt0
molla atesmollaates@hotmail.com:

sarıyer cok guzelmıydı ısı duzelttın cemaat ısı bıttı agzınla kus tutsan bır daha goremezsın o makamları.

7
5
yanıtYanıtla
molla atesbir_kar_tanesin@hotmail.com:

cemaatcı gecınırken ıyıydı gorevden alınınca kotu sarıyer cok ıyıydı

6
5
yanıtYanıtla
EŞYALARINI TOPLAfetih-3301@hotmail.com:

NEEEE HIRSIZLIKLARIMI AZALTIN .ÇOK BİLE DURMUŞSUN MÜDÜR

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title