Haberler

Kaçak Avlanan 6 Kişi Hakkında Yasal İşlem Yapıldı

Samsun'un Havza İlçesi'nde Vezirköprü Doğa Koruma Ekipleri ile Havza Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü üyeleri kaçak avcı kontrolüne çıktı.

Samsun'un Havza İlçesi'nde Vezirköprü Doğa Koruma Ekipleri ile Havza Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü üyeleri kaçak avcı kontrolüne çıktı. Kontrollerde 6 kişi kacak avlanırken yakalandı.

Havza'ya bağlı Köseoğlu, Aşağı ve Yukarı Susuz, Kayacık, Kıroğlu ile Döşemetaş köylerini kapsayan orman arazisinde sabahın erken saatlerinde yapılan kaçak av kontrollerinde 6 kişi kaçak avlanırken yakalandı ve ruhsatsız olduğu belirlenen 5 av tüfeğine el konuldu.

Havza Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü Başkanı Yaşar Kutbay, "Yapılan denetimlerde 6 kişi hakkında işlem yapıldı. Avcılarımızın gerekli yasaklara riayet etmelerini önemle arz ediyorum. Havza Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü olarak diğer kurumlarımız ile Havza'da kaçak ava izin vermeyeceğiz" dedi

FOTOĞRAFLAR

Abdurrahman ALTUN/HAVZA (Samsun), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vezirköprü Kayacık Avcılar Havza Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title