Haberler

İzü'lü Öğrencilerden ODTÜ Protestosu

Haber-Kamera: Erhan TEKTEN İstanbul DHA İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bahçesinde kendilerine 'Üniversiteli Müslümanlar' diyen bir grup öğrenci, ODTÜ'deki olayları protesto etti.

Haber-Kamera: Erhan TEKTEN İstanbul DHA

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bahçesinde kendilerine 'Üniversiteli Müslümanlar' diyen bir grup öğrenci, ODTÜ'deki olayları protesto etti.

'Üniversitelerdeki İslami Mücadelemiz Engellenemez' pankartı açan öğrencilere sık sık tekbir getirdi. 'İslami hareket engellenmez' 'İslami hareket kazanacak' sloganlarının atılırken grup adına basın açıklamasını Nurettin Aydın okudu.

Aydın, 'Geçtiğimiz günlerde ODTÜ'de taşlı sopalı saldırılarda bulunulmuştur. Bizler İZÜ'lü öğrenciler olarak saldırıya uğrayan Müslüman kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ve üniversitedeki özgür düşüncelerin ve inançların engellenemeyeceğini beyan ediyoruz. Gerçekleştirilen bu saldırılar neticesinde birlikteliğimizi daha ileri taşıyacağız. İslam coğrafyalarında yaşanan zulümleri gündemleştirme ve mazlumların yanında her zaman yer alma sorumluluğumuzu hız kesmeden yerine getireceğiz" dedi.

Eyleme yabancı uyruklu üniversiteli öğrencileri de destek verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nurettin Aydın İstanbul Politika Güncel Haberler

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho'nun çalıştırdığı takımlar! Mourinho hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 31 Mayıs Cuma İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? 31 Mayıs Salı yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Gaddar 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kızılcık Şerbeti 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrıldı mı? Fenerbahçe'den açıklama geldi Arka Sokaklar 678. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! FETÖ büyü olayı ne? Fetullah Gülen'e büyü mü yapıldı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Fetullah Gülen kaçırıldı mı? FETÖ nerede? Patatesteki 'solanin' tehlikesi! Solanin zehirlenmesi nasıl olur? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title