Haberler

İzmir'de TIR'da 57 Kilo Skunk Esrarı Ele Geçirildi

Güncelleme:

İzmir'in Torbalı ilçesinde polis ekipleri tarafından durdurulan bir TIR'ın akaryakıt deposunda 57 kilo 900 gram skunk esrar maddesi bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheliler tutuklandı.

İZMİR'in Torbalı ilçesinde, polis ekiplerinin durdurduğu bir TIR'ın akaryakıt deposunda 57 kilo 900 gram skunk esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan A.Ç. ve M.B. ile TIR şoförü A.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir TIR içerisinde yüklü miktarda uyuşturucu madde bulunduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından, şüpheli TIR'a 'dur' ihtarında bulundu. Narkotik köpeğinin akaryakıt deposuna tepki göstermesi üzerine, ekipler TIR'ın akaryakıt deposunu kontrol etti. Yapılan kontrolde akaryakıt deposu içerisinde saklanmış 57 kilo 900 gram skunk esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili uyuşturucu maddeyi karşılamaya hazırlanan A.Ç. ve M.B. ile TIRr şoförü A.K. gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Torbalı İzmir Polis Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title