Haberler

İzci: 'Eğitim Alıp, İyi Bir Oyuncu Olmak İstiyorum'

Venedik Film Festivali'nde elde ettiği uluslararası başarı ile dikkatleri üzerine çeken Doğan İzci: 'Eğitimimi sürdürüp, iyi bir oyuncu olmak istiyorum' dedi.

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri A.Ş Genel Müdürü ve AK Parti Eski Yozgat Milletvekili Osman Coşkun, Venedik Film Festivali'nde "En iyi erkek oyuncu" ödülünü alan “Sivas”' filminin çocuk başrol oyuncusu Doğan İzci ve ailesini ziyaret etti.

Minik Oyuncu Doğan İzci'nin elde ettiği uluslararası başarıyı televizyondan öğrendiğini belirten Coşkun, Yozgat'tan başarılı bir oyuncunun ödül almasından memnuniyet duyduğunu söyledi. Doğan'ın elde ettiği başarının önemli olduğunu ifade eden Coşkun, "Yozgat'ta Doğan'ların sayısı çok olmalı. Sporda, sanatta, sinemada, eğitimde, her alanda başarılı insanlarımızın çok olması ilimizin, ülkemizin hızlı gelişimine katkı sağlayacaktır. Tabii ki Doğan'ın alanı çok önemli. Tüm dünyanın ilgisini çeken ve tüm dünya tarafından tanınmamızı sağlayan bir alan. Doğan şu anda daha çok genç. Bu yaşta bu başarıyı göstermesi demek onun gelecekte çok daha güzel şeyler ortaya koyacağı manasına gelir" diye konuştu.

Doğan İzci gibi başarılı yeteneklerin desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Coşkun, “Biz de bu açıdan Doğan'a moral vermek, yanında olduğumuzu hissettirmek için buradayız. Doğan'ın bundan sonraki yaşantısında takipçisi olacağız, elimizden gelen her türlü desteği kendisine sağlayıp başarılı olmasını isteyeceğiz. Doğan'ın başarılı olması demek bu ilçenin, bu ilin, bu ülkenin de başarılı olması demektir” diye konuştu.

Baba Nedim İzci ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kendilerinden Allah razı olsun. Bu çocuğun başarıya ulaşması için büyüklerimizden yardım, destek bekliyoruz. Bu başarıyı biz tahmin etmiyorduk. Yönetmenden Allah razı olsun. Venedik’e gönderdiğimizde adının bile geçeceğini beklemiyorduk. Yönetmenimiz ile Kültür ve Turizm Bakanlığımız her zaman arıyorlar, bilgi alıyorlar. Bizi İstanbul’da çok güzel ağırladılar kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Venedik Film Festivali'nde elde ettiği uluslararası başarı ile dikkatleri üzerine çeken Doğan İzci de memleketinde büyüklerinin kendisine yakın ilgi göstermesinden son derece mutluluk duyduğunu söyledi. Venedik'te ödülü tüm Türkiye adına aldığını belirten Minik Oyuncu İzci, "Ödül almak güzel bir duygu ama ben bu ödülü kendime almadım, Türkiye için aldım ve Türkiye’ye, Sayın Cumhurbaşkanımıza, Adalet Bakanımıza, Başbakanımıza hediye ediyorum" dedi.

Eğitimin sürdürmek istediğini vurgulayan İzci, iyi bir oyuncu olmak istediğini sözlerine ekledi.

ÖMER ERTUĞRUL 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Coşkun Ak Parti Türkiye Venedik Politika Güncel Haberler

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title