Haberler

İstanbul: Liverpool Taraftarları Taksim'de Eğlendi

Avrupa Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Deplasmanda Galatasaray ile Karşılaşacak Olan İngiltere'nin Liverpool Takımının Taraftaları, Taksim'de Bulunan Kulüplerde Eğlenerek Takımlarını Destekledi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan İngiltere'nin Liverpool takımının taraftaları, Taksim'de bulunan kulüplerde eğlenerek takımlarını destekledi.

Galatasaray-Liverpool maçı için yaklaşık olarak 3 bin kişilik Liverpool taraftarı, İstanbul'a geldi. Taksim'de gönüllerince eğlenen İngiltere'nin Liverpool takımının taraftarları, Taksim'deki kulüpleri doldurdu. Kulüplerin önüne Liverpool takımının bayraklarını ve pankartlarını asan taraftarlar, alkol alarak tezahürat yaptı. Bazı Galatasaraylı taraftarlar ise, kulüplere girerek, "Galatasaray 2-0 kazanacak" dedi.

Liverpoollu taraftarlar ise "Biz daha önce buraya gelerek şampiyonlar ligini kazandık. Tek farkı var. Havanın soğuk olması. Biz bu maçı kazanacağız" diye konuştu. Liverpoollu taraftarlar, maç saatine kadar çılgınca eğlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title