Haberler

İslahiye'den Kısa Kısa

İslahiye Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Acil Tıp Teknisyenliği (ATT) öğrencileri staj yaptıkları Toplum Sağlığı ile Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret etti.

İslahiye Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Acil Tıp Teknisyenliği (ATT) öğrencileri staj yaptıkları Toplum Sağlığı ile Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret etti.

Okul Müdürü Ahmet Kurt, Koordinatör öğretmen Fatma Börklü ve İslahiye İlçe Sağlık Grup Başkanı Ayhan Gülşen'in katıldığı programda, İslahiye Toplum Sağlığı Merkezi, Atalay Erdoğan Aile Sağlığı Merkezinde hizmet veren doktor, hemşire ve stajyer öğrenciler ziyaret edildi.

Ziyarette, sağlık hizmetleri, ilçe halkının sağlık duyarlılığı, sağlık eğitimi, geleceğin ATT'lerinin şu anki eğitimine yapılabilecekleri katkılar, uygulamalı eğitime devam ve mesleki sorumluluk hususları görüşüldü

Okul müdürü Kurt, yeni neslin inşasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Yıldızlar judo takımı derecelere imza attı

İslahiye Halk Eğitim Merkezi bünyesinde çalışmalarına devam eden Yıldızlar Judo takımı, Şanlıurfa Anadolu Yıldızlar Liği'nde yapılan müsabakalarda 2 birincilik, 2 ikincilik ve 4 üçüncülük elde etti.

Toplamda 8 il ve 100 sporcunun mücadele ettiği müsabakalar sonucunda Gaziantep'i temsil eden İslahiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü sporcuları yarı finallere gitmeye hak kazandı.

Judocular İslahiye Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda 2. grup elemeleri için antrenmanlarına ara vermeden devam etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Kurt Farabi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title