Haberler

IŞİD Musul'da 12 Üniversite Öğrencisini İnfaz Etti

Güncelleme:

Irak'ta terör örgütü IŞİD, Musul kentinde sosyal paylaşım sitelerinde örgüt aleyhine sayfa açtıkları gerekçesiyle 12 üniversite öğrencisini infaz etti.

Irak'ta terör örgütü DAEŞ'in, Musul kentinde 12 üniversite öğrencisini infaz ettiği bildirildi.

ÖRGÜT ALEYHİNE SİTE AÇTILAR

Musul Emniyeti yetkililerinden Albay Ahmed el-Cuburi, yaptığı açıklamada, terör örgütü IŞİD'in, sosyal paylaşım sitelerinde örgüt aleyhine sayfa açtıkları gerekçesiyle 12 üniversite öğrencisini öldürdüğünü belirtti.

BAŞLARINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜLER

Öğrencilerin sosyal paylaşım sitelerinde açtıkları sayfalarda örgütü eleştirerek, takma isimlerle karşıt görüşte yazılar yazdığını ifade eden Cuburi, başından vurularak öldürülen 12 kişinin cesetlerinin, Musul'da Adli Tıp'a teslim edildiğini kaydetti.

IŞİD KONTROLÜNDEKİ KÖPRÜ BOMBALANDI

Öte yandan Enbar vilayetine bağlı Hit ilçesi Kaymakamı Mühenned ed-Duleymi, ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, Ramadi'ye 70 kilometre uzaklıktaki Hit'te IŞİD'in kontrolündeki stratejik bir köprüyü bombaladığını belirtti.

5 IŞİD MİLİTANI ÖLDÜRÜLDÜ

Duleymi, Fırat Nehri üzerindeki demir köprünün hedef alındığı saldırıda, 5 IŞİD militanının ölü olarak ele geçirildiğini kaydetti.

ÖRGÜTE GİDEN YARDIM KORİDORLARI KESİLDİ

Duleymi, köprünün hedef alınmasının ardından Fırat ve Es-Sahra'dan Hit ilçesine IŞİD'e giden yardım koridorlarının da kesildiği bilgisini verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Musul Irak Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (6)

Tc:

İşid.ve.pkklı.kafirleri.gebertin

13
8
yanıtYanıtla
orhan usta:

BUNLAR MUSLUMANLIK ALTINDA MUSLAMANLARI VE ISLAMIYETI KOTULEYEN MINAFIKLARDIR INSAN KANI ICEN YARATIKLARDIR

19
0
yanıtYanıtla
salih:

Pkk ve daisi bir kefene koyan bir kus kadar kafasi yok kurtler zihinsel olarak sosyal yonde en gelismis halklardandir kotu sanslari vatanlari somuren devletler dunyada en geri rejimlerdir onun icin savunma mecburiyetinde olma zorundalar ya inkar edip kole olur ya teslim olmayan onurunu savunan vahsilerin kara propogandisi olurlar

11
4
yanıtYanıtla
TenihMobil-IOS:

İslamı kötülemek başka biley değil

8
0
yanıtYanıtla
beyza:

dünyanin en sefkatli örgütü isidtir kim ne derse desin insanlarin güzel huzurlu yasamasi icin suclulari ortadan kaldiriyor türkiye iceri aliyor yediriyor iciriyor

4
2
yanıtYanıtla
Zeynab:

git onlarla yasa o zaman cok sevdiysen

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title