Haberler

İşe Gidiyorum Diye Çıktı, 11 Gündür Haber Yok

Antalya'nın Aksu ilçesinde yaşayan 4 çocuk annesi kadından 10 gündür haber alınamıyor.

Antalya'nın Aksu ilçesinde yaşayan 4 çocuk annesi kadından 10 gündür haber alınamıyor. İşe gidiyorum diyerek evden çıkan ve iş yeri önünde zorla bir araca bindirilerek kaçırıldığı iddia edilen kadının bulunması için eşi ve annesi gözyaşları içerisinde yardım istedi. Aksu Atatürk Mahallesi'nde eşi Mustafa ve Yaşar Kaçar (7), Zeliha Kaçar (11), Hacer Kaçar (12), Seyhan Kaçar (14) olmak üzere 4 çocuğu ve annesi ile birlikte yaşayan 33 yaşındaki Hadiye Kaçar, 18 Haziran günü Altınova Mahallesi'nde bulunan iş yerine gitmek üzere evinden çıktı. Öğlen saatlerinde eve gelerek çocuklarını doktora götürecek olan Hadiye Kaçar, akşam olmasına rağmen evine dönmedi. Kaçar'ın eşine akşam saat 21.00 sıralarında iş yeri müdüründen Hadiye Kaçar'ın kaybolduğu yönünde bir telefon geldi. Eşi Mustafa Kaçar ve annesi Sultan Kaya kızlarını aramak için Altınova Mahallesi'nde bulunan iş merkezine gitti. Kızlarının sabah 09.00 sıralarında iş merkezi önünden bir arabaya bindirilerek götürüldüğünü öğrenen eş ve anne, polis karakoluna giderek şikayetçi oldu. 4 çocuk babası Mustafa Kaçar, iş yerinin güvenlik kameralarında eşinin zorla bir arabaya bindirilirken gördüğünü iddia etti.

"İŞ YERİNDEN BENİ KIZIN KAÇIRILDI DİYE ARADILAR"

Kızının bulunması için gözü yaşlı feryat eden anne Sultan Kaya, "Ben çocuğumu istiyorum. Allah rızası için yardım etsinler. Benim ciğerlerim parçalanıyor. Allah'ını seven yardım etsin. Ben onları yetim büyüttüm. Sabah evden çıktı. "Anne ben çocuğu doktora götürmeye geleceğim" dedi. Bekledim bekledim gelmedi. Akşam bana bir telefon geldi. "Hediye geldi mi" diye. Ben kaçırıldığını akşam saat 20.30'da öğrendim. İş yerinden beni kızın kaçırıldı diye aradılar. Onlar nereden biliyor benim kızımın kayıp olduğunu. Biz bilmeden onlar nasıl biliyor." ifadelerini kullandı.

"EŞİMİ ZORLA BİR ARACA BİNDİRİLİRKEN GÖRDÜM"

Hadiye Kaçar eşi Mustafa Kaçar ise açıklamasında, "Eşim saat 08.00'da işe gidiyor. 09.00 ile 09.15 arası iş yerinin önünden kayboluyor. Saat 11 gibi iş yeri müdürü eşimin olmadığının farkına varıyor. Akşam 09.00'a kadar benim cep telefonumu aramış. Bulamamış. Daha sonra muhtardan almış. Bizim vardığımızda müdür iş yerinde yoktu. Ben daha sonra karakola gittim. Şikayetçi oldum. Ertesi gün yine iş yerine gittim. Çalışanlardan bir tanesi eşimin gönüllü gittiğini bir tanesi ise zorla kaçırıldığını söyledi. Bende iş yeri önünde bulunan kameraları izledim. Eşimin zorla bir araca bindirilirken gördüm. Eşimi sürüklüyorlar. Polis, "Bizden haber bekleyeceksin" dedi. Daha sonra bende savcılığa gittim. Savcılık tekrar karakola gönderdi. 4 tane çocuğum var. Eşimin bulunmasına istiyorum. Ben kendim öksüz büyüdüm ama çocuklarım büyümesin" dedi

(Ertuğrul Gün/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi'nde yanına gelen Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi'nde yanına gelen Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

Bakmadan Geçme

Hamster Combat ne zaman listelenecek? Kurban bayramının arefesinde oruç tutulur mu 2024? Kurban bayramı teşrik tekbirleri ne zaman başlar, nasıl yapılır 2024? Kurban kestikten sonra kılınan namaz nedir, var mıdır 2024? Kurban etinin kaçta kaçı dağıtılır 2024? 15-16 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15-16 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 15-16 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15-16 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Sinan Ateş cinayetinin kilit ismi Tolgahan Demirbaş, savcıyı açık açık tehdit etti: Onlarla aynı safta olmayın

Sinan Ateş cinayetinin kilit ismi Tolgahan Demirbaş, savcıyı açık açık tehdit etti: Onlarla aynı safta olmayın

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title