Haberler

İKV Başkanı Vardan TZOB Başkanı Bayraktar'ı Ziyaret Etti

Güncelleme:

İKV Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ı makamında ziyaret etti.

İKV Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ı makamında ziyaret etti. Başkana İKV Denetleme Kurulu üyesi ve TZOB danışmanı Hasan Hüseyin Coşkun ve İKV Genel Sekreteri Doç. Dr. Çiğdem Nas da eşlik etti.

Görüşmede, Başkan Vardan İKV'nin yeni yönetimi ve bu dönemde öncelikle ele alınacak konuları anlattı. Türkiye'nin AB üyelik sürecindeki güncel gelişmeler değerlendirildikten sonra, AB sürecinde tarım konusu ele alındı. Toplantıda, Türk tarımının genel durumu ve sorunları değerlendirildi, AB'nin mevcut tarım politikası ve Türkiye'nin üye olması durumunda meydana gelecek gelişmeler görüşüldü.
Türkiye Ziraat Odaları Birliği İKV'nin mütevelli kurumları arasında yer alıyor. Yeni dönemde iki kurum arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesi hedefleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ömer Cihad Vardan Şemsi Bayraktar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title