Haberler

Ankara Katliamındaki İkinci İsmin Sırrı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Ankara'da, 35 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırı sırasında araçta bulunan ve olayı gerçekleştiren Çağla Demir ile birlikte hayatını kaybeden Özgür Ünsal'ın, sırrı ortaya çıktı.

Ankara'da, 35 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırı sırasında araçta bulunan ve ikinci canlı bomba olarak tanıtılan Özgür Ünsal'ın sırrı ortaya çıktı. Çevresinde 'Apolitik' birisi olarak tanınan Özgür Ünsal'ın, uyuşturucu kullanmaktan kaydının olduğu, saldırıdan bir süre önce canlı bomba Seher Çağla Demir'i, birlikte kaldığı annesine sevgili olarak tanıttığı öğrenildi. Babası Zonguldaklı, annesi Trabzonlu olan Özgür Ünsal'ın, olay anında olası polis kontrolünden kurtulmak için kamufle amaçlı kullanıldığı öne sürüldü.

Geçen pazar günü, Ankara'nın merkezi Kızılay'da 2'si terörist toplam 37 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı sonrası araştırmalar devam ediyor. Canlı bomba eyleminde neden iki kişinin kullanıldığına yoğunlaşan emniyet yetkilileri, PKK'lı Seher Çağla Demir'le birlikte hayatını kaybeden Özgür Ünsal'ı mercek altına aldı ve saldırı sırasında araçta neden bulunduğu sorusunun yanıtı arandı.

CANLI BOMBAYI ANNESİYLE TANIŞTIRMIŞ

İstihbarat ekiplerinin hem Özgür Ünsal ve bağlantıları, hem de ailesine yönelik araştırmalarında, uyuşturucu kullanmaktan poliste kaydı bulunan Ünsal'ın, terör örgütüyle ise bir bağlantısı saptanamadı. Anne ve babasının ayrılmasından sonra, annesiyle birlikte Ankara'da yaşayan Özgür Ünsal'ın, saldırıdan kısa süre önce canlı bomba Seher Çağla Demir'le tanıştığı öğrenildi.

Yine saldırıdan önce Özgür Ünsal'ın, canlı bomba Seher Çağla Demir'i, evine götürüp annesine sevgilisi olarak tanıttığı ortaya çıktı. Bu tanışmadan kısa biri süre sonra da saldırının gerçekleştiği aktarıldı.

KAMUFLE AMAÇLI MI KULLANILDI

Olaya yönelik araştırmalardan sonra polis, güçlü bulgular sonrasında, Özgür Ünsal'ın saldırıdan haberdar olmadığı kanaatine vardı. Ancak Seher Çağla Demir'in polisin olası bir şüphesi durumunda ya da kontrollerde, dikkat çekmemek adına kamufle olmak için Özgür Ünsal'ı, yanında bulundurmuş olabileceği belirtildi. Ancak Özgür Ünsal'ın bağlantıları, Seher Çağla Deniz ile ilişkisine yönelik araştırmaların sürdürüldüğü açıklandı.

Olayı üstlenen terör örgütü PKK'ya bağlı TAK'ın da açıklamasında Özgür Ünsal'ın adının geçmemesi, saldırıyı Seher Çağla Demir ve ona bağlı birimin gerçekleştirdiğini belirtmesi dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kızılay Güncel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500

Yorumlar (18)

Kocgiri:

vay be terörist trabzonlu cikti ne günlere kaldik

38
15
yanıtYanıtla
Murathan:

Türk milleti adına bizde nevruzda fedai eylem planlayıp hırtların yoğun oldupu yerde canlı bomba olup istişhad eylemi gerçekleştirmeliyiz

30
21
yanıtYanıtla
ATMA ;SAKIRR:

TUTAN VARMI

yanıt14
yanıt8
1453:

yok yok ortalarına bir metorr düşsün atmosfere girince ateş olarak ortalarina

yanıt30
yanıt0
ak tosun:

karadenızlı çocuğu kullanmış terorıst kız yaavv. .

37
6
yanıtYanıtla
45:

Deseniz ya o cocukta teror kurbani.

33
9
yanıtYanıtla
0202:

o çocuk seyrinin kurbanı , yani her deliğe elini sokmayacann kimin den yılan kimin den ciyann cikar demiş atalarımız, ama bu olay abd de olsa bu oğlanın hayatı film

yanıt35
yanıt0
terörist deniyor buda acı:

para verip hap uyuşturucu almışlar belli. hayırsızmış ama kafa çalışmamış işte. neyse ne yapalım. su testisi su yolunda

19
5
yanıtYanıtla
Adil:

Durmadan ifade degistiriyorlar. Once kiz dediler pkk dediler sonra tak dediler sakalli gorununce kamufle etmek icin yaninda bulundurmus diyorlar. Durmadan ifade degistirdinizsimdi kafamiz karisti. Dalga gecer gibi. Canimiz yandi ruhumuz yaralandi şakami yapiyorsunuz hala

14
8
yanıtYanıtla
derbeder:

adillll komadamısın

yanıt4
yanıt3
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title