Haberler

If Wedding'e "Umudun Çiçekleri" Damga Vuracak

Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarına, “Umudun Çiçekleri” temalı geleneksel ve güncel tasarımların yer aldığı koleksiyonuyla katılacak.

Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarına, "Umudun Çiçekleri" temalı geleneksel ve güncel tasarımların yer aldığı koleksiyonuyla katılacak.

10 ülkeden 200'ün üzerinde firmanın katılacağı IF Wedding Fashion İzmir-Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 8 bin uluslararası satın almacıyla birlikte kapılarını Salı günü açacak. Bu yıl 30 bini aşkın ziyaretçiyi ağırlayacak olan fuara, modacı Zeynep Acar'ın hazırladığı "Umudun Çiçekleri" temalı koleksiyonu damga vuracak. Atatürk'ün "Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim" sözünden ilham alan Zeynep Acar, " Dünya'da bu kadar kaos varken umut hepimizin ihtiyacı ve Atamızın umudu hepimize yeter " dedi.

Modanın siyaset, sosyal ve ekonomik olaylardan etkilendiğini, insanların da yaşadığı dünyaya karşı bakış açılarını modayla dile getirdiğini söyleyen Zeynep Acar, fuar hazırlığı sırasında temasını "umut" üzerine kurduğunu belirtti. Atatürk'ün başkaları için çözümü imkansız gibi görünen sorunların üstesinden; eşsiz dehası, zekası, öngörü yeteneği, analitik düşüncesi, kararlılığı ve cesaretiyle dünya tarihinde eşi görülmeyecek hızda geldiğini ifade eden Acar, "Onun hepimize ders niteliğinde bir sözü var. 'Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiç bir zaman umudumu yitirmedim' diyor. İşte bu söz ilham kaynağım oldu. Umut hep var ve onu gerçekleştirmek için aklımızı, kararlılığımızı ortaya koymamız gerekiyor. Bu yüzden fuar için koleksiyonumuzu umut temasıyla hazırladık" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title