Haberler

HUGO BOSS Tekstil çalışanlarının yeni yıl coşkusu

Güncelleme:

3 bine yakın HUGO BOSS çalışanı yeni yıla Koray Avcı ile girdi.

3 bine yakın HUGO BOSS çalışanı yeni yıla Koray Avcı ile girdi.

HUGO BOSS'un Ege Serbest Bölge'deki üretim tesisinin çalışanları yeni yılı İzmir Fuar alanında gerçekleştirilen Koray Avcı konseri ile kutladılar. HUGO BOSS İzmir'in Mutlu Fabrika stratejisi çerçevesinde, çalışanların seçimiyle geceye davet edilen Koray Avcı, etkinlikte tam 2,5 saat sahnede kalarak, 3 bine yakın fabrika çalışanına unutulmaz bir gece yaşattı.

Gecede bir konuşma yapan HUGO BOSS Tekstil Sanayi Genel Müdürü Joachim Hensch, 20'nci yılı tamamlamanın gururunu yaşadıklarını belirtirken, "2019 yılı yeni şeyler deneyimlediğimiz, öğrendiğimiz, çok çalıştığımız, kendimizi geliştirdiğimiz başarılı bir yıl oldu. 2020 yılında çalışanlarımızın mutluluğuna yatırım yapmayı sürdüreceğiz. Bu gece ise hep beraber eğlenmek ve başarımızı kutlamak için bir araya geldik. Hepinize ailelerinizle birlikte mutlu yıllar dilerim." diye konuştu.

Çalışanlarla yapılan "Yeni yıl partisinde hangi sanatçıyı görmek istiyorsunuz" anketi sonucunda seçilen Koray Avcı, şarkılarıyla katılanları coşkulu bir gece yaşattı. Geç saatlere kadar devam etkinlikte tüm katılımcılar 2019'un yorgunluğunu atarken, 2020 için enerji depoladı.

Ayrıca, etkinlik kapsamında şirketİzmir'de 15 yılını dolduran 237 çalışan HUGO BOSS saatleri ile ödüllendirilirken, çekilişle 70 kişiye de çeyrek altın armağan edildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Koray Avcı İzmir Ege Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title