Haberler

Beyşehir'de KOP Tekstil Atölyesi'nin üretim kapasitesi artırılıyor

Güncelleme:

Konya'nın Beyşehir ilçesinin av tüfeği üretim merkezlerinden Huğlu Mahallesinde kurulu bulunan KOP Tekstil Atölyesi'nin üretim kapasitesi daha da artırılıyor.

Konya'nın Beyşehir ilçesinin av tüfeği üretim merkezlerinden Huğlu Mahallesinde kurulu bulunan KOP Tekstil Atölyesi'nin üretim kapasitesi daha da artırılıyor.

Huğlu'da out door tekstil üretiminin kapasitesini artıracak ve kamu kurumlarının aydınlatma ve ısıtma sistemlerinin revizyonunu gerçekleştirecek 2 projenin protokolü Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ile Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Dr. Murat Karakoyunlu tarafından imzalandı. Beyşehir Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanı Naci Tanık ile Huğlu Savunma Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Sümbül de katıldı.

Toplantıda, Beyşehir Kaymakamlığı, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi ve KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı işbirliğinde yürütülen ve KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının SOGEP Mali Destek Programı çerçevesinde finanse ettiği "Huğlu KOP Tekstil Atölyesi"nin üretim kapasitesinin artırılmasına yönelik yapılacak çalışmalar ele alındı. Toplantıda, Huğlu Savunma Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin "Aydınlatma ve Isıtma Sistemleri Geliştirilmesi Revizyonu" projesine yönelik protokol de taraflar arasında imzalandı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Konya Eğitim Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title