Haberler

Hollandalı çift, evlerini satıp aldıkları karavanla 5 yıldır Türkiye'de yaşıyor

Güncelleme:

Antalya'nın Serik ilçesinde karavanıyla tatil yapan Hollandalı çift, 5 yıl önce evlerini satıp, Türkiye'de karavan satın aldılar. Yılın 10 ayını karavanla gezdiklerini ve Türkiye'nin çok güzel ve güvenilir bir ülke olduklarını belirten Johanna Bent ve Erik Roosenboom çifti, 'Biz 1 ay önce Yunanistan'a gitmiştik orada pasaportumuz, paramız herşeyimiz çalındı ama 5 yıldır Türkiye'de hiç böyle bir şey yaşamadık' dedi.

Hollandalı çift, evlerini satıp aldıkları karavanla 5 yıldır Türkiye'de yaşıyor

Türkiye'nin çok güzel ve güvenilir bir ülke olduklarını belirten Johanna Bent ve Erik Roosenboom:

" Yunanistan'a pasaportumuz, paramız herşeyimiz çalındı, Türkiye'de hiç böyle bir şey yaşamadık"

ANTALYA - Antalya'nın Serik ilçesinde karavanıyla tatil yapan Hollandalı çift, 5 yıl önce evlerini satıp, Türkiye'de karavan satın aldılar. Yılın 10 ayını karavanla gezdiklerini ve Türkiye'nin çok güzel ve güvenilir bir ülke olduklarını belirten Johanna Bent ve Erik Roosenboom çifti, "Biz 1 ay önce Yunanistan'a gitmiştik orada pasaportumuz, paramız herşeyimiz çalındı ama 5 yıldır Türkiye'de hiç böyle bir şey yaşamadık" dedi.

Serik ilçesinde karavanıyla tatil yapan Hollandalı çift, 5 yıl önce evlerini satıp, Türkiye'de karavan satın aldı. Çift yılın 10 ayını karavanada geçiriyor. Türkiye'de karavancılık sektörünün çok geliştiğini ve çok kaliteli karavanlar üretildiğini söyleyen Erik Roosenboom (61), "Biz her zaman karavanla geziyoruz. Türkiye' de her şey çok güzel. Seviyoruz burayı. 5 yıldır Türkiye'de yaşıyoruz. Buradan bir ev aldık ama yılın 10 ayı karavanla tatildeyiz. 5 yıl önce Hollanda'daki evimizi satarak, İstanbul'dan karavan aldık. Biz 1 ay önce Yunanistana gittik karavanla. Orası hiç güvenilir değil. Çünkü pasaportumuz, paramız, neyimiz varsa çalındı. Türkiye' de hiç böyle bir şey yaşamadık. Biz Türkiye' ye geldiğimizde çok az karavan vardı. Şimdi herkes karavan hayatını yasamak istiyor. Hatta bazen merak edenler, bizim karavanı görmek istiyor. Türkiye' de çok kaliteli karavanlar yapılıyor hepsi de Türk malı ve çok güzel" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan Hollanda Türkiye Antalya Tatil Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title