Haberler

Hayranları, Sanatçı Akarsu'yu Ölüm Yıl Dönümünde Unutmadı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Barış Akarsu'nun heykeline çiçek brakılırken görüntü Akrsunu'nun hayranlarının yürüş yaparken görüntüsü Anne Hatice Akarsu ile röportaj Detay görüntüler Barış Akarsu ölümünün 9'uncu yılında anıldı Muğla'nın Bodrum ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcı Akarsu, yakınları ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı Anne Akarsu: "Dimdik ayakta durmalıyım çünkü Barış'a söz verdim. Ölüm hepimiz için.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Barış Akarsu'nun heykeline çiçek brakılırken görüntü

Akrsunu'nun hayranlarının yürüş yaparken görüntüsü

Anne Hatice Akarsu ile röportaj

Detay görüntüler Barış Akarsu ölümünün 9'uncu yılında anıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcı Akarsu, yakınları ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı

Anne Akarsu:

"Dimdik ayakta durmalıyım çünkü Barış'a söz verdim. Ölüm hepimiz için. Bu dünyanın yalan olduğunu Barış küçüklükten beri söylerdi"

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu, ailesi ve yakınları tarafından ölümünün 9'uncu yılında memleketi Bartın'da anıldı.

Doğum günü olan 29 Haziran'da Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonucu, 4 Temmuz 2007 yılında yaşamını yitiren Barış Akarsu'nun ailesi ve hayranları, Amasra'daki Kültür Park'ta bir araya geldi.

Burada, Akarsu'nun "Islak Islak", "Gözlerin" ve "Amasra" şarkılarını seslendiren grup, Amasra Şehir Mezarlığı'na yürüdü. Törende, sanatçının mezarına karanfil bırakıldı, Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi. Yürüyüşe, "Mekanın cennet olsun canım oğlum. Seni çok seviyorum" yazılı çiçekle katılan anne Hatice Akarsu da gazetecilere yaptığı açıklamada, sevenleriyle oğlunun vefatının 9. yılında bir araya geldiklerini belirtti.

"Barış'a söz verdim"

Barış'ı sevenlerin, bir kez daha onun etrafında toplandığını ifade eden anne Akarsu, "Rahmetli oğlumu 9. ölüm yılında anıyoruz. Barış'ın mezarına herkes gelmeyi çok istiyor, onların yüreklerinin, kalplerinin burada olduğunu biliyorum. Bizi bırakmayan bu güzel yüreklerin hepsine teşekkür ediyorum." dedi.

"Rabbim benden oğlumu aldı ama onun yerine torunumu verdi." diyen Hatice Akarsu, "Her yıl üzüntüyü, mutluluğu, kederi her şeyi yaşıyorum ama dimdik ayakta durmalıyım çünkü Barış'a söz verdim. Allah'ım onu cennetine layık eylesin. Ölüm hepimiz için, bu dünyanın yalan olduğunu Barış küçüklükten beri söylerdi." ifadesini kullandı.

Akarsu'nun içinde bulunduğu otomobil, 29 Haziran 2007'de Bodrum Torba Kavşağı'nda bir kamyonla çarpışmış, araçta bulunan Zeynep Koçak ve Nalan Kahraman ölmüş, özel hastanede tedavi altına alınan sanatçı da 5 gün süren yaşam mücadelesini kaybetmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Barış Akarsu Bodrum Amasra Muğla Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title