Haberler

Havza'da Toplum Destekli Polislik Projesi Hayata Geçirildi

Güncelleme:

Havza'da, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Bu Yolda Hep Birlikteyiz Projesi' kapsamında bilgilendirme yapıldı. Proje kapsamında motosiklet sürücülerine yol hakkı konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla broşür dağıtıldı ve dijital dolandırıcılık ile evden hırsızlık konularında uyarılar yapıldı.

Havza'da, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Bu Yolda Hep Birlikteyiz Projesi" kapsamında bilgilendirme yapıldı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje kapsamında Havza Toplum Destekli Polislik Bürosu ve İlçe Trafik Tescil Büro Amirliği iş birliğinde, motosiklet sürücülerinin de yol hakkı bulunduğu konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla broşür dağıtılarak, bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirildi.

Ayrıca polisler tarafından vatandaşlar, dijital ve telefon dolandırıcılığı ile evden hırsızlıklar konularında da uyarıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Motosiklet Havza Dolandırıcılık Güvenlik Trafik Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title