Haberler

Havalimanı'nda Vale Çilesi

Haber - Kamera: Hüseyin ASLIYÜCE / İSTANBUL DHAİstanbul Atatürk Havalimanı'nda tatil dönüşü oluşan yoğunluk bu kez (Vale)araç tesliminde sıkıntılara yol açtı.

Haber - Kamera: Hüseyin ASLIYÜCE / İSTANBUL DHA

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda tatil dönüşü oluşan yoğunluk bu kez (Vale)araç tesliminde sıkıntılara yol açtı.

Oluşan yoğunluk nedeniyle araç teslim noktasında araçlarını almaya gelenler, uzun kuyruklar oluşturdu.

Her tatil dönüşü pasaport kontrol noktalarında kuyruk oluşurken, bu kez polisin önlemler alması nedeniyle sıkıntı yaşanmadı.

Pasaport polisi bütün polis kontuar noktalarını açık tuttu. ve pasaport işlemlerinin kısa süre içinde yapılmasını sağladı.

Ancak bu kez tatilden dönen vatandaşlar araç teslim noktalarında sıkıntı yaşadı.

Tatile giderken araçlarını valelere bırakarak yurtdışına giden tatilciler, dönüşte oluşan yoğunluk nedeniyle araçlarına alabilmek için vale noktasında uzun kuyruklar oluşturdu. Yolcular araçlarına alamayınca otopark içerisinde bulunan araç teslim odasına yöneldi. Bu arada isimleri okunan araç sahipleri servis araçlarına bindirilerek araçlarının yanına götürüldü.

Sıkıntıyı yaşayan yolculardan Yusuf Yaşar "Salı günü aracımı bıraktım. Bugün 8'den beri buradayım. 3 aylık çocuğum var. Annesi ile birlikte dışarıda bekliyor. 2 saat 42 dakikadır. Bekliyorum. Yukarıda 1 buçuk saat bekledim. Sonra buraya geldim. Anahtarı mı şimdi yeni aldım. Maalesef kimse açıklama yapmıyor" dedi.

Gamze Hakyemez ise, 'Saat 7 buçukta uçağımız indi. ve 3 saattir burada bekliyoruz. Sefilliği görüyorsunuz. Aracımı cuma günü sabah bıraktım. 3 saat oldu. Hala aracımız ortada yok" şeklinde konuştu.

Diğer bir yolcu Niyazi Galipoğlu da 'Arabayı teslim almaya geldik. Saat 9'dan beri bağırış çağırış arabanın hala nereden alınacağı belli değil. Anahtarlar karıştı. Herkes ayrı bir şey söylüyor. Söylediklerinden benim anladığım kadarıyla şimdiye kadar böyle yoğunlukla karşılaşmadıkları için daha ileriki günlerde nasıl bir organizasyon yapacaklarını anlayacaklar."

Oskar Kemal Gerco da, 'Ayın 18'de aracımı bıraktım. Fakat o kadar araç almışlar ki hiçbir şekilde teslim edemiyorlar. Burada 3 buçuk saat araç bekleyenler var. Ben yaklaşık 2 saat bekledim. Şans eseri anahtarımı aldım. Şimdi bir daha kuyruk bekliyorum. Açık otoparka gidebilmek için açık otoparka gidip birde araç bulacğız muhtemelen sonra yola çıkacağız. Tahmin ediyorum. Böyle bir şeyi beklemiyorlardı. Buna karşı bir çözümleri de yok. Bu insanları dönüş tarihleri ve zamanları belli ama şuan yapılacak hiçbir şey yok. Herkes çile çekiyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title