Haberler

Hastanede Doğan Bebeğe Barış İsmi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Geçirdiği Trafik Kazası Sonucu Ağır Yaralanan Sanatçı Barış Akarsu'nun Tedavi Gördüğü Hastanede Bugün Dünyaya Gelen Bebeğe Barış Adı Verildi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan sanatçı Barış Akarsu’nun tedavi gördüğü hastanede bugün dünyaya gelen bebeğe Barış adı verildi.

HASTANEDE DOĞAN BEBEĞE BARIŞ İSMİ VERİLDİ

Sanatçı Barış Akarsu’nun yaşam savaşı verdiği Özel Bodrum Hastanesi’nde bugün saat 17.50’de dünyaya gelen bebeğe Barış adı verildi. Yalıkavak’ta özel bir şirkette mimar olarak çalışan 35 yaşındaki Heybet Sekmen, hamile olan eşi 25 yaşındaki Pınar Sekmen’i doğum sancıları artınca bugün öğle saatlerinde hastaneye getirdi. Pınar Sekmen, saat 17.50’de gerçekleşen doğumla bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Barış Akarsu hayranı olan anne, bebeğine Barış adını verdi. 3 kilo 100 gram ağırlığında, 48 santimetre boyunda olan bebeğin ilk çocukları olduğunu belirten Pınar Sekmen “Barış’ın dizisini seyrediyordum, müziklerini dinliyordum, Barış hayranıydım. Normalde 15 gün sonra doğum yapmam gerekiyordu. Barış’ın geçirdiği kazada ağır yaralandığı haberine çok üzüldüm. Sanırım bu durum doğumun biraz erken olmasına neden oldu. Barış'ın yaşamasını istediğim için bebeğimizin adını Barış koyduk” dedi.

BARIŞ'IN BAŞUCUNA BEŞİKTAŞ FORMASI

Bu arada Barış Akarsu’nun durumunun kritik olduğunun açıklanmasından 6 saat sonra Bodrum Beşiktaşlılar Derneği'nin öncülüğünde yaklaşık 300 kişilik bir grup Özel Bodrum Hastanesi’ne geldi. Alkışlar eşliğinde ‘Barış Sen Bizim Canımızsın’, ‘Barış Akarsu Sen Çok Yaşa’, ‘Barış Akarsu Duysun Bizi, Kanadıyla Uçursun Bizi’ sloganları atan taraftarlar adına Ramazan Aydınlı, arkasında Barış yazan Beşiktaş formasını sanatçının kız kardeşi Nermin Akarsu’ya armağan etti. Aydınlı, Nermin Akarsu'dan formayı Barış'ın başucuna koymasını istedi. Formayı gözyaşları içerisinde alan Nermin Akarsu da formayı öptükten sonra yoğun bakıma götürerek Beşiktaşlı olan kardeşi Barış Akarsu’nun baş ucuna koydu.

Aydınlı, “Büyük bir Beşiktaş taraftarı olan Barış için derneğimizin internet adresine ona sahip çıkmamız için mesajlar yağıyordu. Barış'a sesimizi duyurmak, tüm Beşiktaşlılar yanında olduğunu iletmek için buraya geldik ve formamızı armağan ettik. Barış’ın bu formayı giyerek hastaneden çıkmasını aramıza dönmesini istiyoruz” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Trafik kazası tespit tutanağı nasıl doldurulur? Kaza raporu E-devlet sorgula! Kaza Tespit Tutanağı nedir, nasıl yazılır? Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title