Haberler

Hakkari'deki komandolar öğrencilerin mektubuna duyarsız kalmadı

Güncelleme:

Hakkari'deki komandolar, Adıyaman'da okumaya yeni geçen depremzede öğrencilerin yazdığı destek mektuplarına video kliple karşılık vererek moral verdiler. Mektuplarda, 12 askerin şehit olmasıyla ilgili duygusal mesajlar yer aldı. Komandolar, öğrencilere geleceğin kendilerine, vatanın ise gençlere emanet olduğunu söyledi.

Hakkari'deki komandolar öğrencilerin mektubuna duyarsız kalmadı

Komandolar, "Mektubunuzu aldık çok mutlu olduk, geleceğimiz size, vatan bize emanet"

ADIYAMAN - Adıyaman'da okumaya yeni geçen birinci sınıf depremzede öğrencilerin yazıp gönderdiği destek mektuplarına Hakkari'deki komandolar video kliple karşılık vererek duyarsız kalmadı.

Ocak 2024 tarihinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 12 askerin şehit olmasıyla ilgili komandolara moral vermek isteyen Şehit Taha Uluçay K1 Konteyner İlkokulu kentteki ilkokulu birinci sınıf öğrencileri tarafından mektup yazıldı. Okumaya yeni geçen depremzede öğrencilerin mektuplarını alarak oldukça sevinen Hakkari Şemdinli Güzel Konak Jandarma Karakolu Komutanlığına bağlı komandolar, gelen mektuplara karşılık olarak video çekti.

Komandolar videoda öğrencilere, "Yazmış olduğunuz mektuplarınızı aldık ve çok mutlu olduk, hepinizin emeğine ve ellerine sağlık. Geleceğimiz size, vatan bize emanet. Ne mutlu Türküm diyene" sözlerini kullandı.

Öğrencileriyle birlikte her zaman güvenlik güçlerinin yanında olduklarını belirten Sınıf Öğretmeni Zeliha Özcan, "12 Askerimizin şehit olmasının ardından bizde öğrencilerimizle birlikte okuma ve yazmaya yeni geçmiştik. Onlara moral ve motivasyon olsun diye mektup yazmak istedik. Öğrencilerimizde onlara mektup yazdı, devrik cümlelerle, eksik cümlelerle de olsa onları birazda olsa mutlu etmek istedik ve kendilerine ilettik bunları Dün bize çok güzel bir şekilde geri dönüşte bulundular bir mesaj gönderdiler. Onları izledik, çok duygulandık ve çok mutlu olduk. Çok teşekkür ediyoruz kendilerine" dedi.

Öğrencilerden Evin Neva Mermer ise, "Asker abimize mektup yazdık, onlarda bize geri dönüş yaptılar. Biz onları çok seviyoruz, iyi ki varsınız. Sizleri çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Şehit Taha Uluçay K1 Konteyner İlkokulu Müdürü Yusuf Fırat ise, "Bu çocuklarımız gibi 7'den 70'e herkesin onların yanında olduğunu hissetmeleri için onlara moral olarak onlara mektup gönderelim dedik. Onlarda mektuplara karşılık teşekkür mahiyetinde bizlere, çocuklarımıza güzel bir video hazırlayarak gönderdiler. Bütün asker ve güvenlik görevlilerimize teşekkür ediyoruz. Her zaman yanlarındayız" diye konuştu.

Öğrenciler ile öğretmenleri aynı zamanda Adıyaman İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hikmet Uz ve burada görevli askerlere de mektup verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Hakkari Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title